Sfaturi in alegerea firmei de inchirieri auto

Cu asa multe masini de inchirieri si firme de rent a car in piata din Romania, este greu uneori sa alegi firma potrivita pentru calatoria ta de afaceri sau pentru vacanta ta. Firmele de rent iti ofera diverse servicii, preturi si vehicule.

Spre exemplu Rent Xpert Oradea este specializata in a oferii masini fiabile la preturi excelente dar si din diverse clase auto pentru ca tu sa te poti deplasa usor in oras sau in afara localitatilor pentru un plus de confort.

Iata cateva lucruri de care sa ti cont cand alegi firma de rent a car potrivita pentru calatoria ta.

1. Compara preturile inainte de a selecta masina si firma. Cand te-ai hotarat ce masina vrei sa inchiriezi poti sa faci un mic research online pe diverse site-uri de inchirieri auto pentru a lua cea mai buna decizie. Este important sa compari preturile si ofertele inainte de a te apuca sa rezervi si sa dai telefoane.

2. Alege o masina mai veche in detrimentul uneia noi pentru ca astfel vei beneficia de acelasi confort la preturi mai mici. Firmele de rent a car au preturi mai mari la masinile mai noi fata de masinile cu vechime. Uneori masinile cu cativa ani in spate au aceleasi dotari ca si masinile noi doar ca la preturi mai mici.

3. Vezi ce tip de masina ai nevoie – daca esti singur in masina probabil ca vei avea nevoie de o masina mai mica. Dar daca tu esti cu mai mult de 3 pasageri cu siguranta vei avea nevoie de o masina mai mare. Trebuie sa ti cont si de cate bagaje veti avea. Masina trebuie sa aiba un portbagaj mai mare pentru a incapea toate lucrurile de transportat.

4. Vezi daca masina are asigurare, CASCO si asistenta rutiera inclusa in pretul de inchireire. Este important ca aceste elemente sa fie stiute inainte de a inchiria masina.

Vezi pe site-ul Expert Auto Rental toata gama de masini de inchiriat in Timisoara, iar pe www.rentacardeva.ro poti vedea flota de masini din Deva.

Posted in

janetnails

Expert in Marketing Online - SEO Specialist,Adwords Certificated

Leave a Reply

Your email address will not be published.