Posteaza simplu si rapid comunicate de presa online

Pentru un comunicator, redactarea de comunicate de presa si articole pentru distribuirea lor online sau offline reprezinta o activitate ce duce la indeplinirea muncii de zi cu zi. Si aceasta trebuie sa faca parte din activitatile oricarei persoane care doreste sa duca business-ul mai aproape de publicul sau targetul sau.

Comunicarea este esentiala pentru cresterea vizibilitatii si a notorietatii unui business. Iar postarea de comunicate de presa online pe site-urile de profil trebuie sa reprezinte o activitate constanta, care sa vina in completarea oricaror campanii de promovare. E simplu si ieftin sa redactezi si sa postezi comunicate de presa, insa beneficiile pot fi extrem de mari.

Posteaza simplu si rapid comunicate de presa online

De ce sa postezi comunicate de presa online pe site-ul nostru?

comunicate de presa onlineCu ajutorul nostru poti posta comunicate de presa care iti pot aduce o vizibilitate mai mare, dar si link-uri esentiale pentru SEO.  Aceste comunicate, dincolo de rolul lor de informare, au si scopul de a atrage publicul, impreuna cu aprecierile acestuia referitor la evenimentele si produsele pe care doresti sa le promovezi. Noi te putem ajuta sa transmiti mesajul tau mai departe.

In cazul in care inca te mai intrebi daca suntem ceea ce ai nevoie pentru provomarea afacerii tale, atunci ai nevoie sa iti dam cateva motive. Iata ce beneficii iti putem oferi:

•         Inregistrare rapida pe site
  •         Acces usor in contul tau
  •         Poti posta comunicatele tale de oriunde
  •         Postarea nelimitata de comunicate de presa online
  •         Poti posta un numar nelimitat de comunicate GRATUIT
  •         Obtii link-uri catre site-ul tau, care te ajuta la SEO
  •         Oferim promovarea postarilor tale pe prima pagina a site-ului
  •         Ai ocazia sa vezi exemple de comunicate de presa online pentru a te inspira

Vezi pachetele noastre

Ce ne recomanda mai exact?

Lumea jurnalismului este si lumea noastra si ne preocupa foarte mult si tot ceea ce inseamna advertising, marketing si promovare online. In acest sens oferim numeroase conferinte la care participa reprezentati din companii de top, dar si speakeri dedicati. Daca esti interesat/a in evenimente dedicate activitatilor de PR, marketing, promovare, poti gasi mai multe detalii despre conferintele organizate de noi in sectiunea Conferintele PR2Advertising.ro.

Ce ne mai recomanda? Oferim seriozitate deplina in ceea ce priveste comunicatele de presa postate. Daca iti doresti si mai mult profesionalism in ceea ce priveste redactarea comunicatelor de presa online sau offline, putem oferi servicii in acest sens. Totodata, noi te invatam cum sa redactezi corect un comunicat de presa si sa atragi publicul catre afacerea ta.

Afla mai multe despre ce inseamna comunicate de presa

Comunicate de presa – definitie

Comunicatul de presa este mai exact un anunt, un text scris despre o informatie importanta, un eveniment sau o situatie care poate interesa un anumit grup de oameni sau chiar intreaga populatie.

Comunicatele de presa sunt extrem de importante in ziua de astazi. Mai ales daca esti o persoana care este la curent cu tot ce se intampla in jur. Aceste comunicate au scopul de a anunta publicul foarte simplu si eficient despre lansari de produse, evenimente, diverse actiuni, informatii importante care au valoare de stiri, noutati care sa poata reprezenta interes pentru public.

Unde se pot gasi aceste comunicate de presa? Cu siguranta stii raspunsul: in ziare, in reviste, la televizor, la radio, dar si online, pe internet.

Ce trebuie sa contina mai exact un comunicat de presa online sau offline?

Elementele unui comunicat de presa online sau offline sunt foarte importante. Acestea alcatuiesc structura. Iata un exemplu de structura:

•         Titlul – este foarte important deoarece el trebuie sa atraga cat mai mult atentia publicului asupra temei descrise. Cuvintele trebuie sa fie cat mai mult de interes public.
  •         Paragraful introductiv – acesta trebuie sa contina elemente esentiale ale mesajului ce urmeaza a fi transmis. Introducerea face ca cititorul sa decida daca doreste sa citeasca mai departe continutul.
  •         Stirea comunicata – trebuie sa raspunda la toate intrebarile pe care un cititor si le-ar pune pentru a fi multumit de articol. Cine? Ce? De ce? Cum? Unde? sunt cateva intrebari la care publicul si-ar dori sa i se raspunda atunci cand citeste un astfel de material.
  •         Datele de contact – este necesara o persoana de contact de unde se pot afla mai multe informatii. De asemenea, datele de contact ofera mai multa credibilitate si poate fi important pentru cititori sa aiba informatii precum numele persoanei de contact, site-ul si adresa de e-mail sau numarul de telefon de la care sa poata afla mai multe detalii despre eveniment.

Aceasta este o structura generala a comunicatelor de presa online sau offline pe care o gasesti si pe site mult mai detaliata. Totodata vei gasi si indicatii si sfaturi in acest sens.

Comunica si tu!

Alege-ti pachetul potrivit

Cateva sfaturi utile pentru realizarea de comunicate de presa

Un comunicat de presa gresit nu va atrage publicul si nu va avea astfel succes. De aceea este foarte important fiecare pas in realizarea acestuia. Ce este de facut?

In primul rand este necesar sa stii ce anume vrei sa promovezi, produse sau servicii, in  functie de profilul afacerii tale. Este foarte important sa stii punctele forte, cu ce anume vrei sa aduci publicul sa fie interesat de ceea ce oferi.

In al doilea rand trebuie sa te gandesti foarte bine la niste titluri si subtitluri pentru a face lectura cat mai usoara si interesanta. Gandeste-te ce te-ar atrage pe tine sa citesti sau cauta pe internet cateva idei.

In al treilea rand gandeste-te la un text care sa contina cuvinte cat mai captivate pentru a atrage atentia cititorului. Acest text trebuie sa descrie cat mai clar afacerea ta, ce oferi si ce beneficii vor avea daca aleg sa incheie o afacere cu tine.

Ce beneficii poti obtine daca trimiti comunicate de presa?

•         Iti poti creste afacerea considerabil prin aducerea de noi clienti
  •         Iti creste credibilitatea si publicul poate incepe sa aiba incredere in ceea ce oferi
  •         Vei creste traficul de pe site-ul tau
  •         Poti obtine si reclama pe internet

Vrei sa publici comunicate de presa online? Iata ce iti putem oferi

Comunicate de presa online gratuite pe site-ul nostru

Noi stim cat de important este pentru tine ca sa realizezi un comunicat de presa atunci cand vrei sa dai de stire lumii despre noutatile afacerii tale. Realizarea comunicatelor de presa este foarte usoara daca iti place si daca intelegi foarte bine acest proces. De aceea te sustinem gratuit in urmatoarele feluri:

•         Te invatam cum sa realizezi un comunicat de presa
  •         Te ajutam pas cu pas cum sa il postezi pe site
  •         Poti posta oricate comunicate de presa online vrei

Daca iti doresti sa treci la urmatorul nivel in ceea ce priveste postarea de comunicate de presa online, atunci avem pentru tine si cateva pachete la preturi avantajoase. Totul despre aceste oferte poti gasi pe site-ul nostru.

Poti face SEO gratuit prin comunicate de presa online

Pe langa postarea de comunicate de presa online pe care o poti realiza simplu si usor, iti poti creste vizibilitatea afacerii tale prin intermediul optimizarii pentru motoarele de cautare. Acest lucru are ca scop sa mareasca traficului de pe site-ul tau si se poate face si prin obtinerea de link-uri pentru acesta.

Este foarte important sa stii ca avantajele SEO sunt o investitie pe termen lung pentru marirea calitatii site-ului afacerii tale, dar si pentru cresterea notorietatii acestuia.

Daca si tu vrei sa iti cresti business-ul si sa obtii avantaje SEO atunci iti poti crea un cont pentru a incepe sa postezi comunicate de presa online.

Alege-ti pachetul potrivit