Alegerea faiantei perfecte pentru bucatarie

Alegerea mobilierului si culorilor dintr-o casa este o sarcina dificila pentru cineva care urmeaza sa se mute intr-o locuinta noua sau doreste sa o renoveze pe cea veche. Fiecare camera a unei locuinte este importanta pentru ca are un rol bine definit, insa bucataria este inima casei, este locul in care membrii unei familii gasesc hrana pentru trup si pentru suflet si, tocmai din acest motiv, a alege finisajele pentru bucatarie este un lucru deosebit de greu!

Cea mai practica solutie de a acoperi peretele din spatele blatului de lucru al unei bucatarii, dar si cea mai des folosita, este faianta. Mai intai de toate, este esential ca bucataria sa fie privita in ansamblu, mai degraba decat in parti distincte. Totusi, orice persoana care doreste o bucatarie care sa vorbeasca despre propria sa personalitate, ar trebui sa inceapa cu o idee despre stilul pe care doreste sa-l abordeze. Asadar, cautati imagini cu mai multe tipuri de bucatarii si dintre toate selectati-o pe cea care va place cel mai mult, aflati ce stil abordeaza si vedeti ce anume s-ar potrivi cu spatiul pe care-l aveti la dispozitie.

Un detaliu la care oamenii nu se gandesc este legat de dimensiunile placilor de faianta. Inaltimea si lungimea placilor pot schimba total imaginea finala a bucatariei. Acestea trebuie alese in functie de luminozitate, dar si de forma spatiului destinat bucatariei. De exemplu, o forma ingusta si lunga a bucatariei se completeaza bine cu niste placi inalte pentru ca reduc vizual din lungimea spatiului.

Culoarea este, evident, una dintre principalele decizii si nu este deloc usoara, deoarece trebuie potrivita cu o serie de elemente pe care doriti sa le regasiti in bucatarie. Culoarea trebuie aleasa in asa fel incat sa se potriveasca bine cu mobilierul si blatul de lucru, sa fie ca o continuare a acestora sau chiar si in contrast cu ele. Un alt detaliu crucial este acela de a potrivi culoarea si/sau forma faiantei cu gresia. O optiune ar fi aceea de a alege aceeasi culoare pentru ambele pentru a crea o continuitate spatiala.

Apartamente noi din Baneasa de vanzare | Sisesti 30

Daca doriti sa aveti ocazia de a personaliza bucataria si nu numai, atunci cand cumparati o locuinta noua, aveti grija sa o rezervati inca din stadiul de proiect sau constructie. In apartamentele din complexul rezidential Baneasa Sisesti aveti aceasta ocazie. Pentru mai multe detalii despre blocuri si apartamentele noi din Baneasa, accesati https://www.sisesti30.ro/!

Leave a Reply

Your email address will not be published.