Oja semipermanenta si top 6 avantaje pentru tine

Indiferent de tinuta pe care o adopti, manichiura te ajuta sa fii mai eleganta sau iti poate ruina prezenta. De aceea este important sa acorzi atentie deosebita unghiilor tale. Din fericire azi ai la indemana numeroase metode eficiente pentru a te bucura de o manichiura ingrijita fara prea mult efort. Sunt metode catalogate ca fiind nocive si sunt metode considerate mai putin invazive pentru sanatatea unghiei.

Oja semipermanenta este una din tehnicile de care te vei indragosti. Are un aspect apropiat de oja traditionala si nu iti pune in pericol sanatatea unghiilor. Din contra.

Iata care sunt 6 avantaje de top ale ojei semipermanente

1. Procedura este scurta. In circa 3 sferturi de ora unghiile tale pot primi tratamentul necesar pentru a straluci, iar efectul va fi de lunga durata.

2. Pret accesibil. Trebuie sa stii ca atunci cand folosesti oje semipermanente nu este cea mai ieftina de pe piata, in sensul ca nu detroneaza oja clasica, simpla. Dar este mai ieftina decat constructiile acrilice sau gel.

3. Unghiile nu sunt prea solicitate sau afectate. Probabil stii deja ca atunci cand iti faci manichiura cu acrilic sau cu gel, patul unghiei trebuie pilit in prealabil. Acest lucru nu este valabil in cazul ojei semipermanente. Mai mult, oja semipermanenta intareste unghiile si le hraneste. Daca ai unghii subtiri ori casante vei descoperi cat de benefic este acest lucru.

4. Aspect placut. Oja semipermanenta face ca unghia sa para cat mai aproape de rezultatul ojei simple, clasice. Ideea de baza este ca unghiile nu par prea groase si solide atunci cand sunt date cu oja semipermanenta, asa cum se intampla in cazul tehnicilor acrilic/ gel.

5. Rezistenta. Dupa cum anticipam din denumire, oja semipermanenta are un efect indelungat pe unghii. Practic va fi nevoie sa refaci manichiura doar pentru ca unghia creste si apare o zona alba noua la radacina. Oja semipermanenta nu se ciobeste.

6. Versatilitate. Inca un lucru ce propulseaza oja semipermanenta in topul preferintelor femeilor interesate de o manichiura frumoasa si rezistenta tine de versatilitate. Cand te plictisesti de nuanta ojei de pe unghie, tot ce trebuie sa faci este sa adaugi peste ea oja clasica. Pe dedesubt manichiura semipermanenta va ramane intacta, dar tu te vei putea bucura pentru o perioada de o alta nuanta. Acest lucru este util mai ales cand urmeaza sa participi la un eveniment si vrei sa dai un aer proaspat prezentei tale.Pentru a putea usca oja semipermanenta 3 in  1 ai nevoie de lampa uv sau lampa cu led.

Cu oja semipermanenta pot sa experimentezi mai mult. Iti poti permite sa fii creativa fara ca asta sa necesite timp sau efort suplimentar. Cand vrei sa scapi de stratul superior de oja clasica, tot ce trebuie sa faci este sa-l stergi, iar in continuare unghiile tale vor arata minunat datorita ojei semipermanente.

Leave a Reply

Your email address will not be published.