Una dintre cele mai de succes afaceri online la mare cautare si in Romania. Iata detalii aici!

Traim intr-o lume noua in care internetul ne ofera oportunitati nemaintalnite, poate chiar inimaginabile acum 10-15 ani. Cu ajutorul acestuia poti descoperi si tu noua infatisare a antreprenoriatului. Se dezvolta zilnic afaceri din ce in ce mai frumoase, mai unice, mai de succes in mediul online.

Care crezi ca este cea mai cautata afacere la momentul actual?

Cum suna sa lucrezi de unde vrei, 20-30 de minute pe zi, verificand stocurile produselor tale, in timp ce Amazon se ocupa de toata logistica?

Asta pentru ca Amazon este una dintre cele mai cautate afaceri la nivel global. Ai ghicit, Amazon este si una dintre cele mai de succes afaceri. De fapt, e mai sigur, mai usor si mai rapid sa construiesti o afacere sigura pe Amazon decat oricand in istorie. Trebuie sa incepi si tu chiar ACUM.

Cu peste 177 miliarde de dolari venituri in 2017 si o crestere rapida continua, Amazon preia rapid intreaga lume a comerțului online.

In 2018 se preconizeaza ca Amazon va vinde peste 220 de miliarde de dolari – peste 40 de miliarde de dolari crestere in vanzari fata de anul precedent. Acest lucru inseamnă ca exista literalmente miliarde de dolari in plus pentru a fi luate de oameni ca si noi.

Cum poti ajunge sa ai succes cu afacerea ta pe Amazon?

Prin programul FBA – Fulfillment by Amazon, Amazon se ocupa de depozitarea, ambalarea si distribuirea produselor tale. Este un program revolutionar. Tu vei controla afacerea, iar Amazon va face totul posibil pentru tine.

Nu uita – peste 70% din vanzarile pe Amazon sunt realizate de indivizi ca tine.

Mai mult decat atat, conform unui studiu Web Retailer, 51% dintre persoanele care activeaza pe Amazon castiga peste $100.000 pe an, iar 30% dintre acestia obtin peste 1 milion de dolari anual.

Vrei sa afli si tu mai multe lucruri despre acest tip de afacere si despre cum ar trebui sa incepi?

Poti intra si tu in programul FBA – alaturi de cea mai mare echipa de traineri romani pentru afacerile pe Amazon. Afla mai multe detalii pe site-ul: AMZACADEMY.RO!

Aici vei gasi profesionistii necesari care sa te indrume spre succes si spre o afacere infloritoare. Incepe chiar acum! Castigurile sunt nelimitate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.