5 cadouri care nu ocupa spatiu, dar vor fi absolut memorabile pentru prietenii tai

Pentru multi dintre noi, cadourile sunt o modalitate de exprimare. Un dar oferit unui cunoscut este un semn al aprecierii noastre, un adevarat simbol al daruirii.

Fiecare cadou cuprinde o parte a celui care l-a daruit si cuprinde o poveste, o poveste care creeaza de multe ori un legamant intre cel ce ofera si cel ce primeste cadoul.

 

Modul in care daruiesti valoreaza mai mult decat darul insusi.

Modul in care faci un cadou reprezinta ceea ce simti pentru acea persoana, iar ceea ce ii oferi ar trebui sa o caracterizeze pe ea, sa fie reprezentativa pentru persoana ce primeste darul.

Tocmai de aceea, un adevarat spirit liber, o persoana a carui suflet este viu, liber chiar pana in afara marginirilor fiintei, care isi exprima sentimentele netinand cont de limitarile trupesti, nu se va simti niciodata implinita cu un cadou ce accentueaza doar latura materialista.

Din acest motiv, astazi iti oferim cateva idei de cadouri cu adevarat speciale. Aceste cadouri vor crea nu doar impresia de apropiere fata de persoana caruia daruiti cadoul, dar vor ramane adanc intiparte in memoria ei si vor crea o adevarata legatura sufleteasca intre voi.

 

5 cadouri care nu ocupa spatiu, decat in sufletul celui care le-a primit

Excursiile – Reprezinta unele dintre cele mai frumoase cadouri. Pana la urma, un cadou are menirea de a crea amintiri frumoase celui ce l-a primit. Ce cadou poate crea amintiri mai frumoase decat vizitarea unor locuri pline de energie si experiente frumoase?

O excursie poate fi un minunat cadou personalizat. Este foarte usor sa identifici locurile preferate ale unui om si sa-I surprinzi cu o excursie intr-una din destinatiile sale preferate.

Intalnirile in 2 – Fie ca alegi sa-i organizezi unui cunoscut o cina romantica in 2, cu perechea sa, fie ca alegi sa oferi unui prieten o zi de neuitat alaturi de tine, pentru a va reimprospata memoria cu amintiri comune, acest cadou va ramane cu siguranta in mintea celui care l-a primit, pentru mult timp.

Poti alege ca destinatie locurile unde ati copilarit amandoi sau un loc in care v-ati cunoscut. Cu siguranta vor fi o multime de lucruri pe care veti dori sa le impartasiti si de care veti dori sa va aduceti aminte in acele momente.  

Ajutor in treburile zilnice – Stim, s-ar putea sa sune ciudat. Insa crede-ne, aceasta experienta va fi un cadou demn de tinut minte. Alege o zi in care stii sigur ca persoana pe care doresti sa o surprinzi este super ocupata si ofera-i cateva ore din timpul tau pentru a-i fi alaturi.

Veti fi mult mai productivi amandoi, iar in companie placuta nici nu veti observa cum a trecut timpul, rezolvand toate taskurile alocate acelei zile.

Participarea la evenimente si experiente amuzante – Ai organizat vreodata pentru unul din prietenii tai un quizshow? Ai surprins pe vreun cunoscut cu o sedinta de paintball? Ar trebui sa te gandesti si la asemenea cadouri. Ele aduc amuzamentul in viata celui care le primeste si creeaza o legatura cu adevarat speciala intre voi, deoarece cadoul va crea si mai multe experiente mai multe amintiri comune.

Pana la urma, scopul unui cadou nu este acela de a aduce un zambet pe fata celui care il primeste?

O donatie – Sustinerea unei cauze comune poate fi cel mai de pret cadou pentru prietenii tai. Ia exemplul cuplului regal britanic, care a facut public faptul ca refuza orice cadou de nunta, in schimb roaga binevoitorii sa isi depuna eforturile pentru a dona catre asociatiile ONG care lupta pentru diverse cauze.

Un prieten activist intr-o astfel de asociatie va percepe acest cadou ca pe un gest nobil, mult mai important decat orice obiect sau orice alt tip de recunoastere pe care i-o poti oferi.

Scopul acestor cadouri este sa demonstreze omenia, respectul si apropierea, dincolo de cifre, de etichete de brand sau de costuri. In plus, odata cu trecerea timpului, vei observa ca acestea sunt cadourile cu adevarat nepretuite, memorabile si inestimabile ca valoare.

 

Tu cand ai facut ultima data un astfel de cadou cuiva drag?   

Leave a Reply

Your email address will not be published.