Este incredibil pana unde au putut merge. Iata care este noul ingredient soc din cremele antiaging pe care le folosesc vedetele de la Hollywood!

 

Ritualurile de infrumusetare extrem de bizate de la Hollywood nu mai sunt de mult o noutate. De la crema de ochi cu venin de sarpe, la cura cu intepaturi de albina sau la cremele pe baza de excremente de pasare, vedetele au incercat totul pentru a ajunge parca intr-un top al celor mai ciudate tratamente de infrumusetare incercate vreodata.

Insa noua crema pentru antiaging si pentru tratamente faciale este cu totul speciala. Ingredientul surpriza din care este realizat este absolut incredibil. Va puteti da seama de acest lucru doar urmarind numele terapiei.

 

„Penis Facials” – noua terapie la moda in randul vedetelor

„Penis Facials” este un tratament facial bazat pe un ingredient incredibil, aprobat de Consiliul International al Producatorilor de Cosmetica si de autoritatile din domeniu. Este un tratament revolutionar, FDA-approved, care isi bazeaza intreaga existenta pe pielea preputului bebelusilor din Koreea.

Deschizatorul de drumuri in aceasta directie este salonul Georgia Louise, unul dintre cele mai bine cotate saloane de infrumusetare si tratamente faciale din lume.

Tratamentul implica o curatare a tenului, o masca TCA intensiva, apoi un peeling cu un sistem bazat pe raze electro stimulante, creand efectul unei mascti electrizante care, cu ajutorul final al serul EGF (Epidermal Growth Factor) aprobat de FDA (realizat din ingredientul surpriza), ajuta pielea sa se regenereze si sa capete elasticitate prin imbogatirea nivelului de colagen.

 

Ce spun cei care au incercat-o?

Ati crede ca la prima vedere nu sunt destui nebuni care sa incerce acest tratament? Va inselati. Cate Blanchett este unul dintre pionierii acestui tratament, care a satisfacut-o mai mult decat si-ar fi imaginat, dupa spusele ei.

“Am vazut acest tratament facial la New York, in salonul Georgia Louise, si este cu adevarat ceva minunat. “, a declarat Blanchett pentru Vogue Australia. “E ceva – nu stiu ce este exact, e ciudat pentru ca miroase un pic ca sperma – exista o enzima in el, asa ca facem referire la el ca fiind tratamentul Penis Facial, dar rezultatele sunt excelente” a mai spus actrita. Iata asadar o alta ciudatenie urcand in topurile celor mai bezmetice tratamente de infrumusetare folosite de vedetele de la Hollywood. Voi ce parere aveti despre acest tip de tratament? Ati incerca o crema antiaging bazata pe un gel compus din extrasul pielii de preput a bebelusilor?  Suna extraordinar de ciudat, dar iata ca oamenii de laborator au facut-o sa se intample si pe aceasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.