Probleme frecvent intalnite de utilizatorii de laptopuri noi, cat si de laptopuri second hand

genti dama

Ideea preconceputa conform careia un laptop second hand sau refurbished se strica mai repede decat unul nou este deja depasita de utilizatorii romani care investesc in laptopuri refurbished si laptopuri la mana a doua pentru ca sunt mai ieftine si la fel de eficiente. Atat laptopurile noi, cat si cele refurbished sau second hand se pot defecta mai devreme sau mai tarziu sau pot prezenta unele probleme care apar in timp, nu peste noapte, si care pot fi rezolvate.

Tipuri de probleme ce pot sa apara la modelele de laptopuri refurbished, second hand si noi

In cazul in care laptopul nu mai porneste, cand acesta este conectat la electricitate, utilizatorii apasa pe butonul de pornire si acesta nu da semne ca s-ar aprinde, ar putea fi situatia in care incarcatorul nu mai functioneaza si bateria nu se mai incarca, mufa de alimentare nu mai functioneaza si placa de baza nu primeste curent pentru a se deschide, sau ca placa de baza nu functioneaza pur si simplu.

Atat in cazul laptopurilor nou achizitionate, cat si in cazul acelor modele de laptopuri second hand sau refurbished din oferta magazinului online https://www.it-sh.ro, se recomanda depanarea lor la un centru specalizat.

In cazul in care ecranul laptopului este negru, in cazul in care laptopul porneste, luminile se aprind, coolerul functioneaza in mod normal, insa ecranul nu se aprinde, este posibil ca memoria RAM sa fie defecta, unele module sa nu functioneze deloc sau sa aibe erori, sau chiar sa fie vorba despre defectiunea placii de baza.

Laptopuri second hand | Laptopuri refurbished | It-Sh.ro

laptopuri second hand

In cazul in care laptopul se opreste in mod repetat, in cazul in care porneste dar fara sa apara vreo imagine pe ecran si dupa cateva secunde procesul se repeta, problema consta in defectarea placii de baza, iar utilizatorul va putea incerca inlocuirea sau resetarea memoriei.

Nu in ultimul rand, laptopul care face zgomot atunci cand este pornit poate insemna o defectiune a ventilatorului, dar si necesitatea inlocuirii unitatii hard disk. Daca bateria nu se mai incarca in mod corespunzator sau nu mai incarca deloc, atunci este vorba de o situatie in care bateria este defecta, trebuie inlocuita, sau poate ca incarcatorul nu isi mai face treaba asa cum ar trebui.

Leave a Reply

Your email address will not be published.