Fata din tren – una din cele mai cautate carti din oferta anticariatului Printre Carti

genti dama

In ultimii ani, cartile lansate pe piata arata ca majoritatea cititorilor isi doresc sa fie inselati, sa fie manipulati si dusi de nas, iar Fata din tren este una din cele mai cautate carti din cadrul anticariatului Printre carti cu sediul online la adresa https://www.printrecarti.ro. Fata din tren este o poveste plina de suspans, plina de personaje interesante si intrigante, plina de rasturnari de situatie si de situatii care tin cititorii cu sufletul la gura. Acest roman a fost unul plin de succes, a fost un bestseller in anul 2015 si a beneficiat si de o ecranizare de succes un an mai tarziu.

De ce este Fata din tren una din cele mai cautate carti ale anticariatului Printre Carti?

Fata din tren este una din principalele reusite ale autorului, plasandu-se pe primul loc in topul din Marea Britanie timp de 20 de saptamani. Pana si varianta audiobook a fost recompensata cu premiul Audiobook-ul anului in 2016 si cu vanzari ce depaseau 15 milioane de editii.

Fata din tren prezinta povestea eroinei Rachel Watson, o femeie in toata firea care are o poveste cat se poate de interesanta. Rachel este o femeie de 32 de ani, alcoolica, care si-a pierdut locul de munca din cauza bauturii, care a fost parasita si inselata de sot si care traieste cu o prietena care nu se mai arata deloc binevoitoare la episoadele tot ma dese de bautura.

Anticariat Online | PrintreCarti.ro

Printre Carti

Rachel face naveta la Londra, desi nu mai lucreaza, avand posibilitatea de a-i spiona pe Jason si Jess, un cuplu perfect, pe care nici nu il cunoaste, pe ai carui protagonisti i-a botezat singura, admirandu-i pentru tineretea lor, fericirea si frumusetea de care dau dovada. Acesta traieste aproape de fostul ei sot si acest lucru o intriga foarte mult, mai ales ca este vorba despre casa in care a locuit impreuna cu fostul ei sot, iar acum locuieste cu amanta care i-a devenit si sotie, si cu fetita lor.

Rachel si ascunde in geanta sticlele de alcool si se apropie foarte tare de colaps atunci cand o vede pe Jess inselandu-l pe James, lucru care ii demonstreza inca o data ca dragostea nu exista. Apoi se confrunta cu o situatie de amnezie. Povestea este mult mai complicata decat atat si implica mai multe personaje intr-un ghem incurcat in care inclusiv cititorii se incurca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.