Tremend intră, pentru al patrulea an consecutiv, în topul Financial Times 1000 al celor mai dinamice companii din Europa

genti dama

Tremend Software Consulting a intrat, pentru a patra oară consecutiv, în topul FT 1000, clasamentul anual al companiilor din Europa cu cea mai rapidă creștere a veniturilor, realizat de Financial Times și Statista. Compania de consultanță și dezvoltare software a înregistrat o evoluție a veniturilor de 335,6%, consolidându-și astfel poziția printre jucătorii de profil din Europa.  

“Ne bucurăm să fim, pentru al patrulea an consecutiv, în topul celor mai dinamice companii din Europa. Prezența în FT1000 ne onorează și este o recunoaștere, la nivel internațional, a evoluției companiei, dar și a competitivității în industria cu cea mai mare dinamică – cea de tehnologie”, a menționat Marius Hanganu, co-fondator și managing partner Tremend.

La baza creșterii stau cultura organizațională, strategia client centric, alianțele strategice încheiate în ultimii ani, precum și adoptarea rapidă a tehnologiilor emergente precum Artificial Intelligence, Machine Learning, IoT, Microservices, Big Data și blockchain.

Evoluția dinamică a însemnat o extindere accelerată a echipei Tremend, care în prezent depășește 350 de ingineri software, precum și o investiție în programe de specializare și învățare experimentală. Pentru a susține creșterea cererii de soluții software complexe și expertiză în tehnologii emergente, compania a deschis un nou sediu în Brașov, care contribuie la dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali din domenii precum telecom, bancar, retail, media, industria auto.

Topul realizat de Financial Times este un clasament al companiilor din Europa cu cel mai alert ritm de creștere din regiune pe o perioadă de până la 4 ani. În fiecare an, prezența în top a companiilor tehnologice a crescut, datorită importanței tot mai mari acordată inovației și progresului industriei, ajungând la 189 de participanți în 2020.

În acest an, 11 companii din România au intrat topul FT1000, dintre care 5 sunt din industria IT. Majoritatea câștigătorilor provin din Germania, urmată de Italia, Marea Britanie și Franța, companiile din cele patru țări însumând nu mai puțin de 70% din clasamentul general. În ceea ce privește ierarhia orașelor în care sunt situate aceste companii de succes, două capitale est-europene au intrat pentru prima dată în top 10 (Varșovia și Vilnius), primul loc în clasament fiind adjudecat de Londra, urmată de Paris și Milano.

Înființată în 2005, Tremend a implementat, până în prezent, peste 700 de proiecte majore pentru operatori din telecom, sectorul bancar, retaileri, media sau industria auto, produsele sale deservind peste 60 de milioane de utilizatori finali de pe patru continente.

Recentele parteneriate cu Salesforce, Mastercard și Microsoft au contribuit la creșterea cu 55% a cifrei de afaceri în 2019. Implementările Salesforce au adus clienților Tremend angajați în transformare digitală, atât o creștere semnificativă a afacerii, cât și inovație și o experiență digitală inegalabilă, centrată pe clientul final. Colaborarea cu Mastercard a dinamizat sectorul financiar-bancar prin introducerea tehnologiilor actuale, în timp ce prin parteneriatul cu Microsoft, Tremend oferă soluții în sectorul financiar, IoT și AI, bazate pe Microsoft Cognitive Services.

Tremend are 14 ani de experiență în furnizarea de servicii de software engineering și consultanță și a implementat peste 700 de proiecte de anvergură pentru companii de top din sectoare precum telecom, finanțe, bănci, auto și servicii medicale. Compania folosește ultimele tehnologii ale momentului, de la AI și Machine Learning, la IoT și Microservicii.  Tremend a fost inclusă, de două ori consecutiv, în Deloitte Technology Fast 50 Central Europe, clasamentul celor mai dinamice companii de tehnologie din regiune și de patru ori consecutiv în FT1000 – Europe’s Fastest Growing Companies. Compania de consultanță și dezvoltare de software are două sedii în România, în București și în Brașov și un birou în Atlanta.  Mai multe informații sunt disponibile pe www.tremend.com.

Contact presă Tremend Software Consulting

Claudia Popa

Senior Marketing Specialist

claudia.popa@tremend.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.