Masini clasa cargo de inchiriat – Five Rent A Car

genti dama

Masini din clasa cargo – aceasta este alegerea populara si frecvent solicitata de clientii care apeleaza la inchirieri auto Brasov. Avantajele masinilor din clasa cargo – transporta cantitati mari de produse (marfuri). Firma Five Rent A Car ofera masini din clasa cargo pentru inchiriat. O masina de tip cargo este aleasa pentru cei care doresc sa transporte cantitati mari de marfa.

Five se ocupa de inchirieri auto Otopeni de mai bine de 12 ani. In acest timp compania a acumulat experienta in domeniul inchirierilor. Intelegand necesitatile clientilor sai, Five a continuat sa adauge masini in stare buna in toate clasele din flota sa auto.

Cei care au afaceri ce necesita o data pe luna transport de noi marfuri catre magazine sau catre clienti apeleaza la masini de inchiriat. Pretul pentru a inchiria o masina de tip cargo este mult mai avantajos decat daca ar fi investit buget in cumpararea unui astfel de automobil.

Model de masini clasa cargo pentru inchiriat

Clasa cargo a firmei FIVE este acum dotata cu modele de tipul: Opel Movano, VW Transporter si Mercedes Vito. Mercedes-ul Vito versiunea cargo este un model de autoturism frecvent solicitat de clientii firmei de inchirieri auto Five.

Printre dotarile pe care acest tip de automobil le are amintim: aer conditionat, inchidere centralizata, ABS, EBD, ESP, servodirectie, oglinzi incalzite si carburant: Motorina.

Este interesant de stiut ca preturile inchirierii unei astfel de masini din clasa cargo sunt pentru perioada de 2-5 zile – 70 EUR, 6-10 zile – 65 EUR, 30+ zile = 30 EUR.

Despre inchirieri auto Otopeni – Five

Firma de inchirieri masini FIVE reprezintă o solutie pentru rent a car in Bucuresti, Romania. Five a inceput ca o firma mica de inchirieri in Otopeni acum multi ani. In cei 11 ani de activitatea pe piata de inchirieri auto firma FIVE a reusit sa obtina aprecierea multor clienti. Clientii pot apela la serviciile FIVE 24/7 oricand ai nevoie de inchirieri auto, inchirieri VW Transporter, inchirieri microbuze sau de inchirieri masini. 

Date Contact:

Website: inchirieri-auto.co

Telefon 0725.572.989, persoana de contact Ciprian.

Email contact: ciprian.razvan@gmail.com

clasa cargo
Clasa Cargo

Leave a Reply

Your email address will not be published.