Patuturi pliante – o alegere perfecta pentru orice familie

Probabil ca inainte sa se nasca juniorul tau ai in cap tot felul de intrebari despre tipurile de patuturi existente. Ce sa cumperi? Patuturi pliante, patuturi din lemn sau patuturi clasice? Camera celui mic este deja amenajata si are un ambient foarte relaxant si primitor. Tot designul camerei a fost gandit in jurul patutului, care momentan lipseste.

patuturi pliante

Alege patuturi pliante pentru linistea ta si a copilului tau

Magazinul online de articole pentru copii Babyneeds vine in ajutorul tau si iti pune la dispozitie patuturi pliante prin care sa ii oferi celui mic momente de somn linistite si foarte confortabile.
In piata exista multe tipuri diferite de patuturi pliante, fiecare cu specificatiile lor. Cei de la babyneeds.ro recomanda patuturile pliante modern, deoarece acestea isi pot pune amprenta asupra celui mic. In plus, un mare avantaj al patuturilor pliante este acela ca majoritatea dintre ele sunt si multifunctionale, deci cu o minima investitie veti putea folosi patutul foarte mult timp de acum in colo. Multe dintre patuturile pliante disponibile la Babyneeds sunt multifunctionale si pot fi folosite pana la varsta de 5-6 ani. Dupa aceasta etapa, patutul se poate transforma foarte lejer intr-un tarc de joaca. Multe dintre ele dispun si de masa de infasat, spatiu de depozitare, geanta si chiar si jucarii ca sa nu se plictiseasca cel mic.
Patuturile pliante pot foarte usor fi transportate prin casa, astfel incat iubirea ta sa doarma in fata ochilor tai. Patuturile pot fi comandate foarte usor pe site-ul celor de la Babyneeds oferindu-i astfel celui mic niste ore de somn perfecte.
Despre
Babyneeds este magazinului online (www.babyneeds.ro) cu o larga experienta acumulata in comercializarea produselor pentru bebelusi si mamicile acestora, fiind in fapt o adevarata experienta pentru toti cei care doresc sa dispuna de cel mai bun raport calitate-pret atunci cand cumpara produse pentru copii lor. Comenzile online si cele solicitate pe adresa de e-mail office@babyneeds.ro sunt disponibile in permanenta, iar cele telefonice dispun de un program de orar de luni pana vineri, intre orele 09:00-18:00! BabyNeeds este localizat in Bucuresti, la adresa Str. Gen.Medic Atanasie Demostene nr.18, Et.2, Sector 5!
###

Leave a Reply

Your email address will not be published.