Top 3 cele mai apreciate rochii by Blossom Dress Atelier!

Blossom Dress Atelier este un magazin de rochii de mireasa create exclusiv din materiale naturale si pretioase de cea mai buna calitate fapt care nu se vede doar ca produs finit, ci si in usurinta cu care o rochie de mireasa Blossom poate fi purtata.

Noua colectie “Dreams” by Blossom Dress 2015 este romantica, dar actuala, rochiile fiind sofisticate, fluide si usor indraznete. Aplicatii manuale de dantela, straturi de tulle si voalul de matase compun rochiile noastre de mireasa si te fac sa te indragostesti iremediabil de ceea ce noi numim luxul accesibil al rochiilor de mireasa Blossom.

  1. Rochia Rose – Esti o fire romantica, nonconformista si jucausa? Aceasta este rochia ideala pentru tine. Rochie de dantela fina, cu spatele adanc decoltat in “V” si acoperita intr-un tulle roze prin care se intrevede dantela, un model boho chic cu ajutorul caruia vei iesi cu siguranta in evidenta. Decolteul adanc subtiaza silueta si creeaza o linie evidentiata a taliei. Rochia Rose este ideala pentru o nunta in aer liber sau intr-un cadru romantic si relaxat.

http://www.blossom-dress.ro/rochii-de-mireasa/products/view/264/3

  1. Rochia Eva – feminitate la superlativ. O rochie tip printesa din voal de matase naturala perfect imbinata cu modelul floral al dantelei si cu maneci lungi… Un statement al elegantei. Aceasta rochie este potrivita unei locatii de nunta luxury, spatioasa.

http://www.blossom-dress.ro/rochii-de-mireasa/products/view/258/3

  1. Rochia Thea – rochia bijuterie. Broderia bogata imbinata cu tulle-ul italian ii confera acestei rochii o tinuta demna de o fire princiara, extrem de eleganta si pretioasa. Aceasta rochie este aleasa in special de femeile increzatoare, care realizeaza ca toate privirile vor fi atintite asupra lor si doresc sa se bucure de asta.

http://www.blossom-dress.ro/rochii-de-mireasa/products/view/267/3

Vino sa te convingi la showroom-ul din Dorobanti, Str. Prof Ion Bogdan, nr.8.

Webite:http://www.blossom-dress.ro

Facebook: https://www.facebook.com/RochiiDeMireasaBlossomDress

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.