O masina pentru weekend

Nu toti avem masina personala, si este un lucru perfect normal. Exista momente in care avem nevoie de o masina pentru a ne deplasa spre un eveniment importanta. In cazul in care ai nevoie de o solutie in acest sens poti incerca serviciile de inchirieri auto Ploiesti

Poate ca este prima experienta cu firmele de inchirieri auto Otopeni sau poate ca nici nu ai gandit posibilitatea de a lucra cu o asemenea firma. Cateva detalii despre procesul de inchiriere te poate ajuta sa iei o decizie mai usor. Masinile inchiriate sunt verificate tehnic si au inspectiile la zi. Nici o firma de inchirieri nu isi poate desfasura activitatea inchiriind masini periculoase tehnic.

Costurile tale sunt mult reduse atunci cand nu folosesti o masina personala. Alege automobile de inchiriat ocazional, platesti o mica garantie la inceput. In timp devenind client fidel se poate ca acea garantie sa fie mai mica sau sa nu fie solicitata de firma de inchirieri.

Masina de inchiriat – solutie de weekend

Avand in vedere traficul, aglomeratia si problemele cu parcarile din orasele agglomerate, este timpul ca tot mai multe persoane sa gandeasca o solutie de salvare. O masina inchiriata nu rezolva problema traficului daca intentionezi sa il folosesti la fel de des precum unul personal. Solutie este sa folosesti mijloacele de transport in comun atunci cand poti cat mai mult. O trotineta, o bicicleta sau un scooter pot fi alte solutii pentru traficul din orasele noastre.

Automobilul de inchiriat intervine atunci cand ai nevoie cu adevarat de o masina pentru a cateva zile. Distantele lungi de strabatut, un concediu, sau mutatul de mobila voluminoasa. Pentru orice tip de transport (persoane sau marfa) poti apela la o firma de inchirieri auto. Ai posibilitatea sa alegi dintr-o flota auto bogata: masini de diverse modele pentru diverse intrebuintari. Totul devine posibil pentru cateva ore sau zile ca tu sa iti faci treaba.

Despre inchirieri auto – Five

Firma de inchirieri masini FIVE reprezintă o solutie pentru rent a car in Bucuresti, Romania. Five a inceput ca o firma mica de inchirieri in Otopeni acum multi ani. In cei 11 ani de activitatea pe piata de inchirieri auto firma FIVE a reusit sa obtina aprecierea multor clienti. Clientii pot apela la serviciile FIVE 24/7 oricand ai nevoie de inchirieri auto, inchirieri VW Transporter, inchirieri microbuze sau de inchirieri masini. 

Date Contact:

Website: inchirieri-auto.co

Telefon 0725.572.989, persoana de contact Ciprian.

Email contact: ciprian.razvan@gmail.com

masina

Leave a Reply

Your email address will not be published.