Incep inscrierile la cursul de Java si Python

Suntem incantati sa va anuntam ca in data de 01. Februarie 2019 incepem un nou curs de Java & Python organizat de echipa IT – LABS Timisoara.

Inscrierile se face pe site sau la sediul nostru de pe str. I. Budai-Deleanu 13
Timișoara 300146, Romania
P: (40) 356-800009
P: (40) 728-433466

Cine suntem noi IT LABS – suntem o companie de software care ofera servicii de cursuri si training personalizate pentru adulti in Timisoara.

Cursul nostru de JAVA si Python are un forma unic in Romania – atat ca si content dar si ca abordare. Ne focusam in special pe persoanele care nu au avut experienta pana acum cu programarea – astfel am structurat acest curs pentru persoanele care nu au scris nicioadata o linie de cod.

Cursul nostru de Java are o durata de 19 saptamani – aproximativ 4 luni avand un numar total de studiu de 120h dintre care 40h de curs + 40 de orice de studiu practic in echipe mici + 40 de ore de testare si mentoring.

De ce este bine sa inveti Java?

Cum industria IT creste de la o zi la alta este important sa stii ca o cariera in domeniul tehnologiei informatiei este ideala in zilele noastre si in viitor.

Java este un limbaj de programare usor de inteles de catre incepatori pentru ca nu are atat de multe erori de compilare native, programatorii juniori vor avea mai multa usurinta in a invata acest limbaj de programare.

Pe langa aceasta Java este un limbaj usor de folosit – pentru ca are cateva concepte cheie pe care trebuie sa le inveti si te scapa de grija ca nu ai destula memorie pe calculator pentru a stoca informatia.

Scalabilitatea Java este cunoscuta in intreaga lume pentru ca prin acest limbaj de programare poti sa dezvolti aplicatii web, site-uri, aplicatii PC, pentru mobile.

Fiind un limbaj mai static, Java este mai rapid si mai dinamic decat alte limbaje de programare pentru ca lucrurile sunt bine definite. Cand aplicatia ruleaza, resursele masinii nu vor fi irosite cand codezi.

Java este optimizat pentru performanta – astfel cu noile compilatoare modere Just in Time si un mediu de lucru mai safe, performanta poate sa fie optimizata in timp real pentru ca aplicatia sau programul sa ruleze rapid.

Asta e important mai ales pentru aplicatii sau softuri mari.

Vezi mai multe despre cursul de Java aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.