Alegerea anvelopelor potrivite pentru sezonul rece

Alegerile ne urmaresc peste tot, in fiecare domeniu al vietii, iar alegerea cauciucurilor de iarna, nu poate face exceptie de la aceasta regula. A alege niste cauciucuri potrivite sezonului rece nu este nici greu, nici usor, insa este necesara o atentie sporita la mai multi factori care ar putea influenta achizitia.

Pentru a sti ce aveti nevoie, ar trebui sa stiti cat mai multe informatii despre masina si particularitati ale cauciucurilor. Producatorii de masini ofera detaliat toate aceste informatii in manualul de utilizare al masinii, insa nu toti proprietarii il citesc. Tocmai de aceea exista consultantii. Un reprezentant de vanzari poate raspunde tuturor intrebarilor venite din partea clientilor, dincolo de cele comune legate de utilizare, kilometraj anual, zona de resedinta, buget. Din discutiile cu un specialist, oricine va afla daca sunt necesare anvelope intarite pentru un control mai bun la rotire, precum si avantajele si dezavantajele in ceea ce priveste nivelul de zgomot si alte detalii aparent minore.

Desi generic sunt numite anvelope de iarna, acestea pot fi de doua tipuri: anvelope de zapada si anvelope de gheata. In general, anvelopele de gheata sunt considerate superioare, deoarece ofera o tractiune excelenta atat pe zapada, cat si pe gheata, in timp ce anvelopele de zapada nu fac intotdeauna fata pe gheata. Anvelopele de gheata sunt recomandate daca urmeaza sa conduceti pe suprafete predominant uscate, ca autostrazi sau sosele europene. Anvelopele cu tractiune mai buna va vor scote din orice incurcatura, deci alegeti in functie de zona in care urmeaza sa circulati cel mai mult.

Anvelopele de iarna au un impact major asupra manipularii si franarii, motiv pentru care sunt si obligatorii cand temperaturile scad. Atunci cand temperatura este mai mica de 7 grade Celsius, anvelopele de vara pierd multa tractiune si flexibilitate, iar prezenta pe sosea nu mai este sigura. Cu anvelope mai bune, masina se va opri mai eficient, devenind mult mai sigura.

Anvelope ieftine – cele mai bune preturi | anvelopaieftina.ro

anvelope ieftine

Pentru consultanta si anvelope ieftine, nu trebuie decat sa accesati https://anvelopaieftina.ro/ si sa le alegeti pe cele potrivite dintre anvelopele second hand si noi existente in stoc!

1 Comment


  1. Excelent site-ul, au oferte foarte bune!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.