Igienizare abatoare – procedeu extrem de important

Procesul de igienizare abatoare consta in asigurarea celui mai inalt grad de igiena tuturor echipamentelor si ustensilelor care se folosesc pentru prelucrarea carnii. In primul rand, abatoarele trebuie sa fie prevazute cu tarcuri de asteptare ce sunt usor de curatat si dezinfectat. Aceste facilitati trebuie sa fie dotate cu echipamente speciale iar evacuarea apelor reziduale nu trebuie sa compromita siguranta alimentelor.

Respectati cu precizie regulile sanitare pentru a conferi deplina siguranta alimentelor. De asemenea, pentru a se evita contaminarea carnii, abatoarele trebui sa aiba un numar suficient de spatii corespunzatoare operatiunilor de productie si ambalare. In plus, trebuie sa existe facilitati pentru dezinfectarea ustensilelor cu apa fierbinte sau un sistem alternativ ce are un efect echivalent.

Echipamentele utilizate pentru spalarea mainilor de catre personalul responsabil cu manipularea carnii neprotejate trebuie sa aiba robinete proiectate pentru a se inlatura riscul contaminarii. In spatiile in care carnea proaspata este produsa, prelucrata sau depozitata trebuie sa se respecte cu precadere normele europene de igiena impuse de lege. Daca exista un numar suficient de facilitati pentru curatarea si dezinfectarea mainilor si pentru curatarea ustensilelor cu apa calda, atunci intreg procedeul se desfasoara in cele mai bune conditii.

Sunt absolut necesare substantele pentru spalare, dezinfectie si mijloace igienice de uscare a mainilor. De asemenea, este necesara sterilizarea ustensilelor de lucru, in mod corespunzator pentru rezultate benefice. Suprafetele care intra in contact cu carnea trebuie sa fie mentinute in permanenta curate iar carnea proaspata si produsele din carne trebuie ambalate igienic.

Igienizare abatoare – nenumarate facilitati

Pentru ca intreg procesul de productie a carnii sa se desfasoare in mod benefic, aveti nevoie de serviciul de igienizare abatoare. SFS Group va sta la dispozitie cu servicii de exceptie si va sprijina la nevoie. Aveti grija ca manipularea carnii sa se faca in mod igienic atat in timpul incarcarii cat si descarcarii.Lucrati in conditii de maxima eficienta pentru a evita orice risc de contaminare a carnii proaspete. De asemenea, instalatiile de refrigerare trebuie sa mentina temperatura interna a carnii la nivelul stabilit normele sanitare.

Igienizare abatoare – solutii complete

Pentru a beneficia de serviciile de igienizare abatoare, apelati cu incredere la SFS Group. Instalatiile din abatoare trebuie sa fie prevazute cu sisteme de colectare si drenare a apei, fara a exista vreo posibilitate de contaminare a carnii. Trebuie sa existe un spatiu special amenajat, echipat corespunzator care sa respecte normele sanitare si facilitati corespunzatoare ce permit desfasurarea in mod eficient, a tuturor activitatilor necesare.

De asemenea, sunt absolut necesare facilitati adecvate pentru curatarea si dezinfectarea mijloacelor de transport pentru carne, iar in depozitelor frigorifice carnea proaspata trebuie ambalata igienic. Abatoarele trebuie sa posede amenajari corespunzatoare care sa faciliteze buna desfasurare a procesului de prelucrarea a carnii. Noi va informam corect cu privire la procesul de igienizare si va oferim solutii complete care sa va scoata din impas. Nu ezitati sa ne contactati  in cel mai scurt timp posibil si veti vedea ca merita sa colaborati cu noi pentru a avea parteneriate de succes.Pentru mai multe detali viiztati site-ul nostru www.sfsgroup.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.