Idei de cadouri pentru iubitorii de lectura

Cea mai buna parte a sarbatorilor de iarna este gasirea cadourilor potrivite pentru cei dragi. La achizitie trebuie sa luati in considerare pasiunile persoanelor, dorintele lor, planurile de viitor sau chiar situatiile prin care au trecut in ultimul an. Daca tineti cont de toate aceste lucruri, este imposibil sa dati gres.

Daca una dintre persoanele dragi iubeste sa scrie, luati un set de pixuri, insa daca este un impatimit al lecturii, nu mai stati pe ganduri si aflati care sunt cartile preferate. Dincolo de aceste cadouri tipice, iata alte cateva idei simpatice, care vor aduce multa incantare si nici nu vor costa prea mult!

  1. O agenda tipica este mult prea banala pentru a fi oferita cadou, insa una personalizata la exterior si interior, va fi cadoul perfect. Sunt o multime de magazine in care puteti gasi ceva dragut, dar puteti apela si la persoanele care vand agende personalizate conform nevoilor clientilor.

  2. Cartile colorate pentru adulti sunt o modalitate excelenta de relaxare si de stimulare a creierului. In timp ce exista o multime de carti de colorat ce abordeaza o serie larga de subiecte, exista si carti cu tematica literara, ce cuprind imagini sau citate din carti celebre.

  3. Cartea citita in lipsa unei bauturi bune, parca nu este la fel de savuroasa. Asa se face ca niste cani de cafea sau suporturi pentru cani, ar fi extrem de utile unui impatimit al lecturii.

  4. Nu doar canile si suporturile sunt potrivite, ci si o cafea, ceai sau ciocolata calda in editie limitata. Acestea se gasesc in librarii sau in cafenelele care pun la dispozitie si spatiu pentru citit.

  5. Mirosul cartilor este unul foarte apreciat de catre cititori si, de multe ori, acesta atrage multi oameni sa citeasca. Exista chiar si parfumuri care imita mirosul cartilor vechi. Cu un astfel de parfum oferit in dar, persoana draga va avea posibilitatea sa poarte mirosul preferat chiar si pe haine, oriunde, oricand.

Reduceri la carti de anticariat | printrecarti.ro

reduceri la carti de anticariat

Daca niciuna dintre aceste idei nu sunt mai potrivite decat o carte, atunci accesati https://www.printrecarti.ro/ si veti gasi carti ieftine de vanzare. In magazinul online Printre Carti veti gasi intotdeauna o multime de titluri, dar mai ales, reduceri la carti de anticariat de care merita sa profitati!

Leave a Reply

Your email address will not be published.