Gama de servicii de debitare laser

genti dama

În timpul procedurii de tăiere cu laser, există fasciculul laser folosit pentru tăierea diferitelor materiale precum metal, plastic, lemn, cauciuc etc. Această tehnologie a devenit o parte esențială a procesului de fabricație. Mașinile de tăiat cu laser sunt echipate cu o programare controlată de computer care determină cum și unde este integrată interfața în material. Serviciile de tăiere cu laser oferite de echipa noastra fac rapid diferenta in orice proiect de productie, deoarece oferă și un mod accesibil și precis de a produce aproape orice formă în placă sau tablă.

 

Indiferent dacă aveți nevoie de servicii de tăiere cu laser 2D sau 3D, serviciile noastre de debitare laser va depasesc asteptarile. Deși laserele oferă beneficii mari, acestea au și unele limitări. În plus, să vedem câteva dintre avantajele și dezavantajele care vin cu această tehnologie.

 

 Avantajele serviciilor de taiere cu laser: 

Este mai ușor să mențineți piesa în poziție corectă.

Materialul obținut prin tăiere cu laser nu durează mult și este extrem de exact. Întregul proces de tăiere se realizează cu ușurință în mai puțin timp în comparație cu foarfecele tradiționale.

Pe măsură ce secțiunea este produsă, nu există contact direct al piesei cu un instrument de tăiere, scăzând riscul de contaminare a materialului.

În procesul de separare tradițional, căldura generată în timpul procesului de tăiere topeste de obicei materialul. În tăierea cu laser, zona de căldură este foarte mică, reducând posibilitatea deformării materialului.

Mașinile de tăiat cu laser necesită mai puțină energie pentru tăierea tablelor.

Tehnologia de tăiere cu laser poate fi folosită pentru a tăia o gamă largă de materiale precum lemn, ceramică, plastic, cauciuc și anumite metale.

Tăierea cu laser este o tehnologie uimitor de versatilă și poate fi folosită pentru a tăia sau arde structuri simple sau mai complexe dintr-o singură bucată.

Una sau două mașini de tăiat pot fi folosite la lucrările altor câteva mașini de tăiat.

Procesul de tăiere cu laser este controlat cu ușurință de programele de calculator, ceea ce îl face foarte precis, economisind o cantitate considerabilă de muncă.

Deoarece mașina de tăiat cu laser nu necesită intervenție umană, cu excepția inspecțiilor și reparațiilor, frecvența rănilor și a accidentelor este foarte mică.

Mașina de tăiat cu laser are un nivel ridicat de eficiență, iar replicile de design necesare sunt copii exacte unele de altele.

 

Tăierea este cel mai de bază și utilizat pe scară largă în fabricarea metalelor. Tăierea cu laser este tehnologia perfectă pentru a efectua astfel de lucrări în industrie, datorită numeroaselor sale avantaje față de alte metode.

 

În același timp, are și câteva dezavantaje. Haideți să explorăm mai îndeaproape acele calități deosebite.

 

Motivul pentru care inginerii preferă un serviciu de tăiere cu laser se află pe lista lungă de aspecte pe care le oferă. Avantajele tăierii cu laser sunt flexibilitatea, precizia, repetabilitatea, viteza, rentabilitatea, calitatea excelentă, tăierea fără contact, versatilitatea și posibilitățile de automatizare.

 

Flexibilitate debitarii cu laser este ridicata

 

Tăierea cu laser nu necesită un schimb de instrumente pentru fiecare tăietură separată. Aceeași configurație este potrivită pentru tăierea multor forme diferite în aceeași grosime a materialului. De asemenea, reducerile complexe nu pun probleme.

 

Precizie ridicata a taierii cu laser

 

Precizia este unul dintre avantajele principale ale tăierii cu laser în comparație cu alte metode de tăiere termică.

 

O precizie de +/- 0,1 mm oferă posibilitatea de a obține o precizie ridicată fără niciun post-tratament. În cele mai multe cazuri, un standard atât de ridicat înseamnă că nu sunt necesare toleranțe adăugate.

 

Tăierea cu laser este mult mai rapidă decât metodele tradiționale de tăiere mecanică. Mai ales în cazul reducerilor mai complexe.

 

Atunci când îl compară cu alte metode de tăiere termică, cum ar fi tăierea cu plasmă sau cu flacără, laserul le bate cu viteză până la o anumită grosime care este în jur de 10 mm. Cu toate acestea, punctul exact de avantaj scade la puterea tăietorului cu laser.

 

Automatizarea procesului de taiere

 

Locul de muncă are nevoie de puțină forță de muncă, deoarece mașinile moderne de tăiere cu laser sunt extrem de automatizate. Un operator de mașini cu experiență joacă încă un rol important în calitatea finală, dar viteza de tăiere și necesitatea mică de manopera rezultă în costuri mai mici comparativ cu alte metode de tăiere.

 

Multe mașini vin chiar și cu sisteme de alimentare, precum și transportoare de urmărire. Desigur, astfel de setări permit o mașină de tăiat cu laser la un preț mai mare.

Va invitam sa descoperiti si gama de servicii profesionale de prelucrari mecanice de la Laser Processing.

Leave a Reply

Your email address will not be published.