Cum sa-ti faci singura manichiura cu oja semipermanenta, in cativa pasi simpli

genti dama

O manichiura ingrijita si frumoasa ii confera oricarei femei o stare de spirit pozitiva. De fapt, toate procedeele de ingrijire personala le dau femeilor incredere in ele si le fac sa se simta frumoase.

Cupio, brandul de produse cosmetice si de ingrijire personala, pune la dispozitia femeilor kituri speciale de manichiura, ușor de folosit chiar si acasa.

Femeile care se ”incumeta” sa experimenteze o noua manichiura, in confortul locuintei, trebuie sa urmeze cativa pasi importanti, astfel incat rezultatul sa fie unul asteptat.

Realizarea manichiurii cu oja semipermanenta incepe cu pregatirea unghiei naturale.

  1. Stabilirea formei si a lungimii dorite a unghiilor. Curatarea cuticulelor.
  2. Luciul unghiei naturale trebuie indepartat prin matuirea cu o pila de carton fina sau cu o pila buffer. Orice urma de praf se indeparteaza apoi cu peria sau cu un pad imbibat in cleaner.
  3. Optional, se pot aplica ulterior solutii de pregatire (Nail Prep sau Nail Bonder) care vor facilita o aderenta mai buna a produsului pe unghia naturala.
  4. Se aplica Base Coat-ul (baza de unghii) intr-un singur strat
  5. Se aplică pe unghii oja semipermanenta – culoarea aleasa, in doua straturi (dupa aplicarea pe fiecare unghie, este necesara polimerizarea in lampa LED sau UV)
  6. Aplicarea Top Coat-ului (produsul de sigilare) intr-un singur strat.

Aici puteti urmari un tutorial de realizare a manichiurii cu oja semipermanenta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.