Alarma.ro – Alături de transportatori în vremuri de pandemie

genti dama

Perioada pe care o traversăm nu este una ușoară. Mulți oameni au de suferit de pe urma acestei pandemii care a cuprins întreg mapamondul, lasând în urmă multe probleme și puține rezolvări. Cât timp liderii popoarelor pun la cale măsuri de a combate acest virus, cei de care ne agățăm existența noastră zilnică nu s-au oprit. Au învins teama și nesiguranța pentru a livra zilnic alimentele de care depindem. Aceștia sunt transportatorii.

Fiind unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de monitorizare gps din România, Alarma.ro a stat alături de toți partenerii de afaceri din domeniul transportului terestru în toată această perioadă. Conștientizând totalitatea sacrificiilor acestor companii, vrem să rămânem în continuare un partener de încredere în furnizarea de servicii de monitorizare prin gps auto de calitate.

 

Economii în bugetul alocat flotei tale de camioane

Deoarece știm că perioadele dificile fac orice companie să treacă prin diferite încercări, mai mult sau mai putin grele, ce poate fi mai bine venit decât niște economii? Costurile pe care o companie de transport le are cu mentenanța flotei auto, sunt, de regulă, cele mai însemnate. Consumul de carburant excesiv, furtul de combustibil, kilometrii în plus sau revizii întârziate, toate acestea țin de domeniul trecutului prin utilizarea soluțiilor de monitorizare gps de la Alarma.ro. Cum? Cu ajutorul a două posibilitați.

Sonda litrometrică dedicată vehiculelor de mare tonaj

Orice companie care deține o flotă de camioane știe că pentru a evita pierderile de combustibil are nevoie de sonda litrometrică. Amplasată în rezervorul camionului, sonda litrometrică măsoară cantitatea de motorină existentă și transmite sistemului informații privind anumite deviații anormale de volum.

Alarma.ro pune la dispoziția tuturor companiilor de transport sonda litrometrică care completează sistemul de monitorizare a flotei generând o evidență amănunțită asupra consumului real de combustibil.

Știai că…..sonda litrometrică elimină defintiv consumul de carburant nejustificat, generând economii de până la 25% pe lună din totatul bugetului alocat consumului de combustibil?

Monitorizează-ți flota la un preț accesibil

Ce ai zice dacă ai putea monitoriza complet flota ta de camioane cu doar 145 de euro pentru fiecare vehicul pe o perioadă de 2 ani? Sună bine, nu-i așa?

Acum, cu Alarma.ro ai aceasta posibilitate!

Acestă ofertă include un aparat GPS, licență standard pentru 2 ani și montajul echipamentelor.

Și asta nu e tot! Odată devenit partenerul nostru, beneficiezi de training și consultanță gratuită și o echipă dedicată 24 de ore, 7 zile pe săptămână. De asemenea, montajul echipamentelor se poate face la orice service autorizat de pe tot teritoriul țării.

Beneficiază acum de această ofertă și începe să faci economii pentru un viitor mai sigur.

Ne găsești aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.