Tabla neagra striata – un material de top in constructii

genti dama

Ce este acest material denumit tabla neagra striata

Tabla neagra striata este un material de constructii foarte bine cunoscutdin gama celor metalurgice cofectionat din otel laminat la cald. Tabla neagra striata are dupa cum v-ati gandit si dvs doua fete. Pe o fata aceasta contine striatii proeminente, pe cealalta fata fiind neteda.

Datorita striatiilor proeminente  pe care le are in componenta tabla neagra striata asa cum am mai spus si in articolele anterioare este utilizata pentru a indeplini funtia de material antiderapant intr-o varietate de aplicatii atat in mediul in interior, cat si in cel exterior.
tabla neagra striata
Striatiile care se gasesc pe o fata a acestei table au o inaltime ce variaza intre 1mm si 2 mm.

Despre avantaje si intrebuintari

  •     Capacitate mare la uzura – avand in vedere faptul ca este laminata la cald, acest material are o capacitatea foarte buna la uzura si implicit are o durabilitate extrem de mare de viata pastrandu-si in tot acest timp proprietatile;
  • Material antialunecare – datorita striatiilor proeminente pe care le are in componenta aceasta tabla se preteaza foarte bine in mediile cu un pericol mare de alunecare deci este perfecta pentru proiectul tau;
  •     Suprafata de auto-drenaj – tot datorita acelor striatii proeminente care o fac speciala si despre care am mai vorbit, tabla neagra striata aceasta beneficiaza si de auto drenaj.

In concluzie, se poate spuna ca striatiile proeminente din componenta sa, fac ca tabla neagra striata sa fie cea mai buna solutie cand este nevoie de un material rezistent, antiderapant si eficient.

De unde achizitionam online materiale de calitate?

Este foarte bine cunoscut faptul ca magazinul online Mesteru Manole comercealizeaza materilae de calitate inalta la preturi accesibile pentru orice buzunar si orice tip de proiect pe care il aveti in plan.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri acum pe site, sa explorezi gamele variate si sa te bucuri de calitatea celor mai accesibile produse. Indiferent ca nu ai experienta in construu sau ca esti un fanatic al acestora, Mesteru Manole iti vine ajutor si te ajuta in rezolvarea planului tau!

Te-am convins? Intra acum si fa cele mai bune alegeri! P.S. Vezi si gama lor de tabla striata la preturi numai bune!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.