Factori care pot influenta decizia de achizitie a unui apartament

Daca va ganditi sa cumparati un apartament, cu siguranta aveti in minte o multime de intrebari fara raspuns si, mai mult ca niciodata, nevoie de sprijin pentru a face acest pas fara regrete. In timp ce numarul de camere, pozitionarea bucatariei si dimensiunea baii sunt importante, exista si alte lucruri de luat in calcul inainte de a accepta o oferta. Iata cateva dintre ele!

Se spune ca cele mai importante lucruri care ar trebui luate in considerare la achizitia unui imobil sunt: locatia, locatia si, din nou, locatia. Se poate trai cu aproape orice imperfectiune, numai daca proprietarului ii place cartierul si vecinii. Orice se poate modifica, dar locatia niciodata. Cand incepeti cautarea unei locuinte, luati in considerare tot ce tine de locatie, apropierea fata de locul de munca, mijloace de transport disponibil, pozitionarea apartamentului, accesul la parcuri, magazine si scoli. Toate sunt importante si in functie de prioritati, pot fi factorul decisiv!

Dincolo de locatie, indreptati-va atentia si catre pozitionarea apartamentului. Va place lumina puternica pe tot parcursul zilei sau preferati o pozitionare in umbra, care sa ofere un plus de intimitate? Luati in calcul si aceste aspecte pentru ca va fi mai usor de deliberat in caz ca aveti mai multe optiuni.

Ideal ar fi sa va asigurati ca intreg cartierul, nu doar imobilul in sine, va satisface asteptarile. Asta inseamna sa va faceti o privire de ansamblu asupra vecinilor si a posibilitatilor oferite de locatia aleasa. Exista spatii de joaca pentru copii, parcuri, locuri in care puteti petrece timpul liber sau socializa? Vestea buna este ca noile cartiere rezidentiale indeplinesc toate aceste nevoi, fiind proiectate astfel incat sa incurajeze crearea unor bune relatii cu vecinii, sa faciliteze activitatile comune ale copiilor si sa ofere confort sporit fara a fi necesara deplasarea la mare distanta de complex.

Apartamente noi din Baneasa | Vezi oferta de pret pe sisesti30.ro!

Ansamblul rezidential Baneasa Sisesti nu face exceptie! Toti locatarii vor beneficia de un confort sporit in casele lor, dar si in comunitatea nou creata. Pentru mai multe detalii despre acest complex de apartamente noi din Baneasa sau pentru a programa o vizita, puteti accesa www.sisesti30.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published.