Produse cosmetice care pot dauna hainelor de blana

Blana naturala din care se fac haine are in componenta firelor un ulei natural care mentine stralucirea generala. Exista credinta conform careia pe suprafata unei haine se recomanda pulverizarea de ulei pentru a-i reda stralucirea. Acest lucru este total fals, ba chiar mai mult, acestea pot fi daunatoare. Asa cum stiti deja, haina de blana este o investitie si trebuie tratata ca atare, pentru ca chiar si cele mai aparent inofensive produse pot afecta integritatea si aspectul ei.

Multe doamne folosesc ulei de par. Vestea buna este ca uleiul de par nu este chiar atat de rau pentru haine de blana cum sunt alte tipuri de uleiuri. Principalul sau dezavantaj este potentialul de a decolora blana de-a lungul timpului. Din fericire, acest lucru este usor de prevenit. Trebuie doar sa va asigurati ca spalati parul in mod regulat, indiferent de tipul de par, mai ales atunci cand intentionati sa imbracati haina. Daca trebuie sa utilizati produse de hidratare pentru a va mentine parul sanatos, incercati sa folositi cele mai blande produse atunci cand urmeaza sa purtati haina. In plus, incercati sa limitati interventiile termice in zona parului, deoarece acest lucru poate stimula scalpul sa produca si mai multa grasime.

Majoritatea doamnelor au o anumita rutina in ceea ce priveste pielea si, de cele mai multe ori, in aceasta rutina este implicata si folosirea cremelor sau a produselor pe baza de ulei. Aceste rutine de ingrijire sunt importante pentru hidratarea pielii, mai ales pe timp de iarna, insa stiind cum sa va protejati blana de aceste produse potential daunatoare este la fel de semnificativa.

Hainele care au contact direct cu pielea vor absorbi o parte din uleiurile aplicate pe piele sau cele produse de aceasta. Veti spune ca nu are cum sa se intample acelasi lucru si cu haina de blana. Intr-adevar, aceasta nu va fi afectata in totalitate, insa zona manecilor si a cea a gatului vor avea de suferit. Pentru a combate acest lucru, puteti fie sa asteptati cateva ore dupa aplicare si abia apoi sa imbracati haina de blana, fie sa utilizati produse pe baza de apa mai degraba decat ulei.

Veste si caciuli de blana | Modele noi pe CarolinaDesign.ro

Puteti achizitiona veste de blana naturala, haine si caciuli de blana din magazinul online http://www.carolinadesign.ro/ sau din magazinele fizice din Timisoara. Aici veti primi cele mai bune informatii cu privire la modul de ingrijire a hainelor de blana astfel incat sa-si mentina aspectul placut cat mai mult timp!

Leave a Reply

Your email address will not be published.