Ce trebuie sa stii cand investesti in monitoare second hand?

Inainte de a face o investitie importanta in scop personal sau profesional precum monitoare second hand, cumparatorii trebuie sa ia in calcul mai multe aspecte. Aceasta este de obicei o decizie grea atat pentru oamenii cu pretentii, cat si pentru cei care nu au pretentii sa cumpere un monitor nou.

Modelele second hand sunt foarte bune, mult mai ieftine si perfecte atat pentru cei ce lucreaza in domeniul IT, cat si pentru cei care nu lucreaza in acest domeniu, atat pentru cei care doresc sa isi doteze computerul personal cu un monitor, cat si pentru cei care au nevoie de mai multe monitoare in cadrul firmei pe care o administreaza si nu isi permit o investitie atat de mare.

Cum alegi din gama variata de monitoare second hand pe cel potrivit?

Reprezentantii firmei de laptopuri SH care isi are sediul online la https://calculator-ieftin.ro sunt interesati sa ofere clientilor o gama cat mai variata de produse IT la un pret foarte avantajos, atat produse la mana a doua, cat si refurbished. In functie de bugetul pe care il au disponibil, clientii pot investi in monitoare SH mai scumpe sau mai ieftne, de diferite dimensiuni si cu diferite caracteristici. Insa, de regula nu este nevoie de un buget prea mare pentru a achizitiona un dispozitiv second hand.

Laptopuri SH | Monitoare second hand | Calculator-Ieftin.ro

monitoare second hand

Apoi, este bine sa ia in calcul dimensiunea dorita a monitorului. Dimensiunea este cea care se pune in discutie dupa ce s-a decis bugetul. Pe piata exista momentan monitoare cu dimensiuni intre 19 si 30 inch, iar in oferta companiei de produse second hand si refurbished, cele mai cautate sunt monitoarele de peste 19 inch, cu precadere cele de 22-24 inch.

Conteaza foarte mult si rezolutia. Pe piata exista monitoare FULL HD cu rezolutie 1920 x 1080, precum si monitoare 4K, monitoare 1650 x 1050. Din punctul de vedere al specialistilor, monitoarele Full HD sunt cele mai indicate. Fara doar si poate, conteaza mult si unghiul de vizualizare si daca este vorba despre un monitor mat sau glossy. Monitoarele mate sunt mult mai bune pentru ca, in comparatie cu cele glossy, nu devin inutilizabile atunci cand reflecta lumina sau soarele in ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published.