Microbus de inchiriat – Transport Persoane

Folosim un microbus de inchiriat pentru ocazii speciale care necesita transportul mai multor persoane spre o destinatie comuna. In general, un microbus de inchiriat este folosit de companii pentru a-si trimite angajatii in team-building, de prieteni care merg in vacanta impreuna, de familii mai mari care calatoresc impreuna.

Un client care apeleaza la o firma de inchirieri auto Otopeni, solicita o masina de tip microbus atunci cand doreste sa mearga intr-o calatorie cu familia. Multe familii detin masini normale, din clasa compact cu 4- 5 locuri disponibile pasagerilor. Insa, atunci cand plecam in vacanta, avem nevoie de mult mai mult spatiu pentru depozitarea bagajelor. Solutia poate fi o firma de inchirieri auto Galati

Pentru confotul sporit al membrilor familie este ideal un microbus de inchiriat. Un microbus ofera 8+1 locuri pentru pasageri si foarte mult spatiu pentru depozitarea bagajelor.

Microbus de inchiriat – Five Inchirieri auto Otopeni

Pentru a intelege beneficiile unui microbus, este interesanta de tinut in minte descrierea acestui tip de autoturism. Modelele de microbus disponibile la firma Five sunt Mercedes Vito si Volkswagen Transporter. Dotarile unui VW Transporter include: aer conditionat, cd player, inchidere centralizata, ABS, ESP, servodirectie, carburant Diesel si transmisie manuala.

Pentru serviciul de inchiriere al unui microbus de tipul Mercedes VITO in Bucuresti sau in Otopeni putem apela la o firma de inchirieri auto cu serviciu 24/7. Cele mai multe firme de inchirieri auto ofera servicii la orice ora din zi / noapte.

Despre inchirieri auto Otopeni – Five

Firma de inchirieri masini FIVE reprezintă o solutie pentru rent a car in Bucuresti, Romania. Five a inceput ca o firma mica de inchirieri in Otopeni acum multi ani. In cei 11 ani de activitatea pe piata de inchirieri auto firma FIVE a reusit sa obtina aprecierea multor clienti. Clientii pot apela la serviciile FIVE 24/7 oricand ai nevoie de inchirieri auto, inchirieri VW Transporter, inchirieri microbuze sau de inchirieri masini. 

Date Contact

Website: inchirieri-auto.co

Telefon 0725.572.989, persoana de contact Ciprian.

Email contact: ciprian.razvan@gmail.com

Microbus de inchiriat
Microbus de inchiriat

Leave a Reply

Your email address will not be published.