4 avantaje importante pentru a cumpara carti de la anticariat

Persoanele care cauta carti ieftine profita cel mai mult de ofertele existente in anticariate. Aici pot cumpara carti la preturi foarte mici, cu mult sub cele din librarii, iar pentru pasionatii de citit acesta este un avantaj major, deoarece pot cumpara mai multe carti pentru aceleasi sume.

Specialistii de la https://www.printrecarti.ro/ prezinta mai multe avantaje ale achizitiei de volume interesante dintr-un anticariat.

Carti de citit la preturi mici

Asa cum s-a specificat deja, cartile la preturi mici sunt in prezent un subiect de interes major pentru pasionatii de lectura. Motivele care stau la baza acestei decizii sunt simple. Cu pretul unei carti noi, cumparate din librarie, se va cumpara un teanc de carti de la anticariat. Acest lucru inseamna si mai multe carti de citit.

Cele mai noi editii nu sunt cu nimic diferite de cele vechi sau sunt chiar mai slabe din punctul de vedere al calitatii

Sunt persoane care cauta sa cumpere cele mai noi editii, dar, in realitate, editiile mai vechi pot fi chiar mai bune. A se vedea colectia Harry Potter tradusa in romana. Prima varianta este mult mai buna decat cea de a doua si toti fanii seriei subliniaza acest lucru. Uneori nu e nicio diferenta, asa cum se intampla, de exemplu, cu studiile despre opera lui Shakespeare sau cu cele de istorie a romantismului.

Cartile din anticariat miros a carte veche

Cartile vechi sunt alcatuite din hartie, tus si lipici care, in contact cu aerul, cu soarele si cu umiditatea capata, in timp, un miros inconfundabil. Acest miros, care pe foarte multi cititori ii fascineaza, este cel care ii atrage sa cumpere carti vechi din anticariate.

Acest miros, intr-o sufragerie cu o biblioteca uriasa, aduce o nota de rafinament si de eleganta oricarei case, ceea ce reprezinta un avantaj major pentru proprietarul acesteia.

Carti ieftine | carti de citit | printrecarti.ro

carti ieftine

Nu se stie a cui a fost cartea

Unele carti cumparate de la anticariat au pe margini insemnarile fostilor proprietari, ceea ce le face mult mai fascinante decat cele noi. Uneori se gasesc printre file chiar scrisori de dragoste si biletele, mesaje si desene. O astfel de carte este foarte atractiva si, pe langa faptul ca poate fi citita, vine la pachet si cu personalitatea fostului sau fostilor proprietari. Este o carte plina de viata, ceea ce nu se poate spune despre volumele imaculate din librarii.

Toate aceste patru avantaje anterior mentionate au atras foarte mult atentia pasionatilor de carti, care aleg in prezent sa cumpere online din anticariate, renuntand la cartile noi din librarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.