Noul tau proiect are nevoie de tevi rotunde trase cu siguranta!

Niste tevi rotunde trase sunt niste materiale utilizate in constructii la foarte mare cautare de specialistii in constructi datorita faptului ca atunci cand sunt utilizate vin cu o serie de avantaje. Se pot utiliza in diverse aplicatii deoarece detin o serie de caracteristici foarte atractive. De asemenea, este un material extrem de fiabil si versatil.
tevi rotunde trase

Care sunt proprietatiile unor tevi rotunde trase?

Dupa cum a fost precizat si inainte, un aspect foarte important al unei tevi rotunde trase este faptul ca are o serie foarte larga de proprietatii. Daca sunteti interesati sa aflati mai multe despre caracteristicile acestui material eficient, cititi urmatoarele:

  • Una dintre proprietatiile de baza ale acestui material este faptul ca prezinta o rezistenta crescuta, ceea ce inseamna ca nu este foarte usor afectat de catre factorii externi;
  • Are si o durata mare de viata, ceea ce inseamna ca banii investiti in acest material sunt bine investiti;
  • Rezistena extraordinara la presiune;
  • Nu prezinta niciun punct de sudura;
  • Lipsa punctelor de sudura;
  • Nu in ultimu rand, are o forma perfect rotunda.

De ce cumparatorii aleg sa foloseasca acest material?

Cum am mentionat mai sus, aceste tevi rotunde trase nu prezinta puncte de sudura. Acest lucru ajuta constructorii la efectuarea unui calcul matematic pentru rezistenta la presiuni foarte exact, deoarece nu trebuie luata deloc in calcul calitatea sudurii care exista deja. Desi teava rotunda trasa are un pret un pic mai ridicat decat alte tipuri de teava din aceeasi categorie sau care pot fi folosite in cadru aceluiasi proiect, lucru care nu este anulat de capacitatea ridicata la presiuni pe care teava rotunda trasa o are.

Capacitatea ridicata la presiuni reprezinta o proprietate extrem de mare, deoarece se pot folosi tevi rotunde trase mult mai subtiri si mult mai usoare, aspect care conduce la o reducere a cheltuielilor in final.

Teava rotunda trasa are o sectiune transversala perfect rotunda pentru ca nu are puncte de sudura. Aceasta se comporta extrem de bine in conditii meteo nefavorabile, lucru care inseamna ca aceasta poate fi utilizata in cadrul constructiilor care se desfasoara atat in medii cu temperaturi foarte joase, cat si in temperaturi foarte ridicate.

Calitatile pe care le au, fac ca acestea sa fie una dintre solutiile preferate de constructori varietate de proiecte, precum: constructia de nave maritime, elemente pentru platforme, realizarea de conducte si elemente ce functioneaza la o presiune foarte ridicata.

Calitatile pe care le au, fac ca acestea sa fie una dintre solutiile preferate de constructori varietate de proiecte, precum: constructia de nave maritime, elemente pentru platforme, realizarea de conducte si elemente ce functioneaza la o presiune foarte ridicata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.