3 avantaje ale managementului de flotă

O flotă auto, indiferent de tipul sau dimensiunea sa, necesită un management de glotă eficient. Pentru ca activitatea flotei să se desfășoare în condiții optime, e nevoie de multă muncă și atenție din partea managerilor. Atribuțiile pornesc de la o monitorizare GPS precisă a vehiculelor și ajung până la analize complexe pe bază de rapoarte. Alarma.ro face ca managementul de flotă să nu mai fie o povară, prin simpla implementare a unui sistem de GPS auto, care înregistrează și trimite toate informațiile de care managerii au nevoie. Mai departe, vom afla 3 avantaje principale ale managementului de flotă și modul în care Alarma.ro intervine în sprijinul tău, în fiecare caz.

Descarcă Ghidul de optimizare a flotei auto în 9 pași și află cum să îți alegi cea mai bună soluție de monitorizare pentru flota ta.

  1. Economisești bani

În calitate de manager de flotă, îți dorești să obții rezultate cât mai bune de la flota ta auto, pe baza unor cheltuieli minime.   Din păcate însă, lucrurile nu merg mereu așa cum ne-am dori, iar în cadrul flotei auto pot apărea scurgeri neașteptate de resurse financiare. Fie că vorbim despre furtul de combustibil, despre mentenanță și reparații, sau despre expirarea ITP, RCA, CASCO, Alarma.ro are grijă de toate acestea pentru tine. Vei fi mereu notificat din timp în legătură cu termenele de expirare ale asigurărilor sau inspecțiilor, vei reduce semnificativ costurile cu mentenanța, deoarece orice problema va fi semnalată din timp și vei elimina pierderile nejustificate de carburant.

  1. Optimizezi activitatea

Pentru a-și realiza obiectivele, managerii de flotă sunt nevoiți permanent să caute modalități de îmbunătățire. Adesea, această sarcină necesită rapoarte complexe și analize comparative cu privire la orice detaliu. Nu numai că ar dura o veșnicie până am aduna toate datele, dar pe parcurs pot apărea greșeli involuntare care duc la rezultate eronate. În acest caz, Alarma.ro colectează datele și le emite sub formă de rapoarte digitale într-un timp record, oricând ai nevoie. Poți beneficia de accesul cu ușurință la orice informație despre flota ta, de pe orice dispozitiv.

  1. Obții rezultate mai bune

Rezultate bune sunt produsul activităților eficiente și a deciziilor benefice. Cu Alarma.ro, poți lua cele mai bune decizii cu privire la flota ta auto. Planificarea rutelor este un avantaj major pe care ți-l oferă sistemul de monitorizare de la Alarma.ro și care ajută ca livrările să fie efectuate rapid și sigur. Nu doar tu te vei bucura de beneficiile oferite de Alarma.ro, ci și clienții tăi vor observa calitatea serviciilor oferite de flota ta auto, lucru care va face ca afacerea ta să crească spectaculos!

De acum, poți obține rezultatele dorite cu flota ta auto, economisind considerabil bani, timp și efort. Poți beneficia chiar acum de toate aceste avantaje oferite de Alarma.ro și multe altele, printr-o investiție minimă de 145 euro/mașină, cu o licență standard pe o perioadă de doi ani! Sistemul de monitorizare GPS de la Alarma.ro este cel mai bun asistent digital în managementul flotei tale auto!

Leave a Reply

Your email address will not be published.