Zeci de apartamente noi in Bragadiru va asteapta pe CubicResidence.com

cubic residence.com

Foto: Mihai Ologeanu

CubicResidence.com este unul dintre cei mai renumiti dezvoltatori de pe piata imobiliara din Bucuresti, intrucat de-a lungul timpului a pus bazele celor mai moderne ansambluri rezidentiale. Dorind sa le ofere clientilor sai cele mai deosebite unitati locative, CubicResidence.com a infiintat complexul rezidential Cubic 6, in cadrul caruia puteti beneficia de apartamente noi in Bragadiru, care sunt spatioase si realizate in stilul american.

In cadrul acestui ansamblu rezidential puteti alege din 40 de apartamente noi, insa cererea este foarte mare, ceea ce inseamna ca trebuie sa va grabiti daca va doriti sa detineti o locuinta in Bragadiru, in apropierea Bucurestiului.

Prin ce se deosebesc aceste apartamente noi care se afla la vanzare?

cubic residence

Foto: Mihai Ologeanu

Imobilele ce au fost construite de curand in Bragadiru reprezinta cele mai bune alegeri pe care le pot face persoanele interesate de achizitionarea unor locuinte la cheie. Aceste apartamente noi care sunt la vanzare se deosebesc prin urmatoarele aspecte de cele ale concurentei:

  • Sunt construite intr-o maniera moderna, avand un design inspirat din suburbiile americane.
  • Beneficiaza de finisaje exterioare, dar si interioare de calitate.
  • Sunt foarte spatioase, intrucat sunt cu 4 camere, ceea ce le face perfecte pentru familiile numeroase, care au copii.
  • Apartamentele se afla in apropierea Bucurestiului, la o distanta de cel mult 15 minute de zona Militari.
  • Fac parte dintr-un complex rezidential care beneficiaza de un gard perimetral, ce ofera siguranta si intimitate.
  • Accesul in incinta ansambului nu este permis strainilor.
  • Aleile si strazile ce duc spre apartamente sunt asfaltate si iluminate si exista locuri de parcare.

Datorita faptului ca sunt recent construite, aceste apartamente sunt rezistente la cutremure, iar daca veti alege sa investiti intr-unul dintre ele, va veti simti recompensati pentru o perioada indelungata de timp.

Beneficiile de a locui in noile apartamente din Bragadiru

cubic 6

Foto: Mihai Ologeanu

A achizitiona un apartament nou in Bragadiru inseamna sa va schimbati modul de viata si sa il imbunatatiti, intrucat traiul in aceste imobile va fi mai benefic pentru dumneavoastra decat in orice alta locatie din centrul Capitalei.

Aceste locuinte au fost gandite astfel incat sa fie in deplina armonie cu natura, de aceea cei ce vor opta pentru ele vor avea la dispozitie spatii verzi in care se pot relaxa, iar copiii vor beneficia de spatii de joaca special amenajate pentru ei. Datorita acestora, veti respira zilnic un aer mai curat, iar copiii dumneavoastra vor creste si se vor dezvolta asa cum trebuie.

Noile apartamente din Bragadiru va asteapta sa le transformati in caminele mult dorite, iar pentru mai multe informatii in legatura cu procedura care se aplica pentru a intra in posesia lor, sunati la numarul de telefon 0756 088 000.

Leave a Reply

Your email address will not be published.