Un candy bar din Bucuresti care imbie la petreceri de neuitat poate fi gasit la Cristine.ro

Un candy bar din Bucuresti imbie mereu la o dulce distractie! Cofetaria online este locul care se aseamana foarte bine cu paradisul papilelor gustative. Asa ca cele mai importante produse pentru o petrecere de copii sau pentru un eveniment corporativ, la o nunta sau botez, la o zi de nastere, sunt dulciurile in orice forma: prajituri cremoase si ciocalatoase, torturi aromate, briose fructate etc, pe care le intalnim intr-o gama foarte variata chiar aici.

Cristine.ro este o cofetarie online care aduce pe piata romaneasca conceptul de candy bar, intr-un Bucuresti ce se doreste a fi mereu la moda, indiferent de petrecerea care se va desfasura. In spatele acestei povesti cu dulciuri se afla Cristina, cea care a inceput totul pornind de la bunatatile bunicii sale, de la amintirile dulciurilor de la ora 17. Intr-o bucatarie micuta la inceput, Cristina a faurit vise cu gust de frisca, de ciocolata, de martipan, cu aroma de vanilie sau de lamaie.

Cristine.ro creaza prajituri cu ingrediente speciale, dragoste multa si suflet cald, iar scopul ei este multumirea tuturor clientilor care-si doresc o petrecere reusita sau un candy bar de care isi va aminti multa lume cu placere.

Candy barul este locul pe care nimeni nu-l poate ignora, indiferent de varsta, astfel incat Cristine.ro vine in intampinarea clientilor cu dulciuri savuroase, cu prospetime si gust unic pentru aceste momente extrem de placute din viata oamenilor.

Organizarea unui candy bar pentru o petrecere in Bucuresti trebuie sa tina cont de cateva lucruri foarte importante, precum:

 • Numarul invitatilor;
 • Culorile petrecerii;
 • Tema stabilita;
 • Bugetul la dispozitie;
 • Tipurile de dulciuri dorite;
 • Cofetaria Cristine.ro – experta in organizarea unui candy bar in orasul Bucuresti.

candy bar tematca nunta 2

Candy bar-ul bucurestean de la Cristine.ro ofera o diversitate mare de dulciuri

Candy bar-ul bucurestean este unul care se contribuie inedit la orice petrecere. Cofetaria online a devenit un loc extrem de cautat de parintii dornici sa realizeze candy barul perfect pentru cei mici. O gama extrem de variata de bunatati este asezata pe rafturile virtuale ale magazinului, gata sa-si gaseasca pofticiosii. Pufoase, cremoase, colorate placut si apetisant, prajiturile din bucataria siteului Cristine.ro salveaza cu brio orice petrecere, candy barul devenind cel mai frecventat colt al evenimentului de catre cei mici sau adulti.

candy bar tematica ROLAND – JW MARRIOTT

Dulciurile din cofetaria online Cristine.ro pot crea un bufet de prajituri de casa, un candy bar Marinar, un candy bar pentru botez, un candy bar pentru majorat sau pentru nunta etc. Aici se gasesc adunate pe platouri aranjate cu stil si gust dulciuri precum:

 • Mousse cremos cu ciocolata, fistic si mascarpone, de mare efect;
 • Cakepops, adorate de prichindei, dar si de adultii cu suflet de copil;
 • Briose cu forme inedite, dulciuri extrem de populare;
 • Macarons colorate vesel;
 • Bomboane cu diferite firme si culori;
 • Torturi dulci cu bezea, frisca, ciocolata, martipan, personalizate in functie de dorinta clientilor.

De asemenea, Cristine.ro aduce clientilor, periodic, noi dulciuri surpriza, precum tort Fotograf, tort Chanel no.5, tort de morcovi, biscuiti cu gem, cozonac de post.

Candy bar-urile din Bucuresti pot fi concepute intr-o cofetarie online!

Cofetaria online Cristine.ro pune la dispozitia clientilor o multitudine de dulciuri, devenind un loc mult mai bun decat un magazin fizic pentru comandarea acestor produse.

Clientul trebuie sa se decida asupra temei in jurul careia se va organiza candy barul dorit, apoi va contacta firma si va scrie ce dulciuri vrea sa cumpere pentru petrecerea sa, mentionand numele si prenumele, dar si e-mailul personal.

Informatii suplimentare se pot afla la numarul de telefon 0744639301, la adresa de e-mail contact@cristine.ro sau direct la firma, la adresa str.Clucerului, nr.4, et.1, Bucuresti.

Candy bar suport pentru briose

Leave a Reply

Your email address will not be published.