Sucuri pentru detox de la RawCoco. Afla totul despre cura de detoxifere cu sucuri. Avantaje si dezavantaje

Bineinteles ca drumul spre un corp perfect este presarat cu foarte multe obstacole. In zilele noastre, extrem de multe persoane nu sunt multumite de felul in care arata. Procesul de slabire trebuie ales cu grija pentru ca altfel ne putem pune singuri in pericol. Curele de detoxifere sunt foarte apreciate, ba chiar mult mai apreciate fata de curele de slabire, pentru ca ne ajuta sa scapam atat de kilogramele in plus, cat si de toxinele neplacute.

Cunoscuta si apreciata de foarte multi oameni, detox cu sucuri de la RawCoco este o cura care ne ajuta sa ne detoxifiem organismul si sa ne scape de absolut tot ce inseamna grasime in exces. Asa cum ii spune si numele, dieta presupune consumarea sucurilor pentru detox, din fructe sau legume pe parcursul a catorva zile.

Ce trebuie sa stim atunci cand incepem un detox cu sucuri?

sucuri detoxIn momentul in care incepem o cura de detox trebuie sa stim ca organismul nostru o sa intre intr-o perioada de “odihna” sa ii zicem asa, o perioada in care organismul o sa consume mancaruri extrem de hranitoare si care se vor digera extrem de usor. Cu ajutorul unei diete de detoxifiere putem foarte usor urma si un regim alimentar pentru a gasi cu usurinta fructe si legume extrem de proaspete. In momentul in care consumam sucuri proaspete, noi reusim sa ne obtinem vitaminele, aminoacizii si mineralale necesare, sa ne hidratam si evident sa ne curatam corpul de toxinele acumulate.

Avantaje dieta detox cu sucuri

  • Aport variat si semnificativ de nutrienti esentiale pentru o functionare optima a organismului
  • Efortul digestiv va scadea, digestia va fi imbunatatita si intregul sistem digestiv se va “odihni”
  • Substantele nutritive oferite corpului prin sucuri sunt extrem de usor absorbite datorita starii lichide a sucurilor pentru detox
  • Ne redefinim silueta si scapam de kilogramele in plus
  • Ne detoxifiem corect, ba chiar diferite afectiuni pot fi tratate (cum ar fi problemele intestinale).

Dezavantaje detox cu sucuri

  • Unele aparate care sunt folosite pentru a stoarce fructele si legumele elimina si pulpa (lucru care duce la crestrea zaharului in sange). Sucurile pentru detox de la RawCoco sunt facute special pentru o dieta de detoxifiere, deci nu este problema.
  • Daca urmezi o dieta detox pe termen lung, exista riscul de a avea probleme musculare.
  • Pe parcursul dietei pot aparea ametelei, diaree, stari de gratie etc.

 

Despre RawCoco

RawCoco este spatiul in care cumparaturile, produsele alimentare si sanatatea se intalnesc cu scopul de a face ca fiecare alegere sa conteze pentru sanatate.

RawCoco este prima cofetarie-ceainarie raw vegan din Romania. RawCoco a fost lansat in martie 2015 si a fost conceput initial ca prima cofetarie-ceainarie raw vegan din Romania, iar in fiecare zi de comunicare cu oamenii a adus acestui proiect obiective si directii noi.

In 2014, RawCoco a castigat premiul “Deserturile raw vegan ale anului”, prin voturi primite de la comunitatea raw vegan, dar si de la persoane care apreciaza dulciurile traditionale. Cu fiecare desert creat, cu fiecare suc terapeutic conceput, cu fiecare vizita dulce in cofetarie, cu fiecare workshop incheiat cu zambete si promisiuni de viata sanatoasa, RawCoco a devenit o comunitate, o familie, un loc cald si dulce unde fiecare alege ce are nevoie pentru bunastarea sa.

Anca Alungulesucuri pentru detox 1sei, fondatoarea RawCoco, si-a propus odata cu inceperea acestui drum, sa incerce sa schimbe in bine obiceiurile alimentare ale romanilor, sa contribuie prin sfat, reteta sau preparat la introducerea in alimentatia zilnica a unui suc natural sau la inlocuirea unui desert traditional cu unul sanatos. “Hrana inteligenta” sau portii de “sanatate la pahar” sau de “sanatate la farfurie”, cum obisnuieste Anca sa-si numeasca preparatele, sunt la indemana oricui din Romania atat ca informatie si beneficii, cat si concret, ca produs de consum, pe www.rawcoco.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.