Sistemele ERP imbunatatesc procesele de vanzare si sistemele de analiza

Cu peste doua decenii de experienta pe piata din Romania, cu peste 4 generatii de software si peste 350 de implementari, compania Atto Soft este una din cele mai cunoscute la nivel national, oferind clientilor posibilitatea de a imbunatati performantele angajatilor companiei, de a imbunatati relatia cu clientii, furnizorii si partenerii de afaceri si de a-si maximiza veniturile si profiturile.

Prin sistemele AttoSoft gestiune, foarte eficiente, reprezentantii companiei le ofera partenerilor mai mult decat o licentiere flexibila, ci si posibilitatea de a particulariza aplicatiile pe care le folosesc, astfel incat randamentul sa fie maxim. Nu in ultimul rand, solutiile ERP Romania reprezinta alegerea numarul unu a catorva sute de clienti care pot sustine calitatea produselor si serviciilor oferite de aceasta companie.

Specialistii https://attosoft.ro/ realizeaza pe langa solutiile software ERP si programe de gestiune, contabilitate, facturare, salarii, iar lista poate continua.

Cum se poate imbunatati procesul de vanzare din cadrul unei companii cu ajutorul unui sistem ERP?

In general, firmele care isi concentreaza activitatea in domeniul vanzari au venituri destul de mari, insa aceste venituri implica si costuri care pot fi diminuate prin intermediul implementarii solutiilor ERP, dar si a sistemelor CRM. Un sistem CRM este destinat gestionarii relatiei cu clientii si cu prospectii, este un sistem ce asigura unicitatea informatiilor la nivelul companiei, astfel incat angajatii sa nu mai petreaca mult timp atunci cand interactioneaza cu clientii.

Procesul de vanzare este personalizabil gratie acestor sisteme, in functie de fiecare client, produs sau vanzator, astfel incat utilizatorii au sansa si sa reduca costurile de transport. Angajatii nu vor mai fi nevoiti sa se deplaseze la birou foarte des pentru a avea acces la informatii, iar echipele de teren vor inregistra informatiile si documentele colectate si le vor transmite direct prin acest sistem, rezultand documentele de vanzare.

ERP Romania | AttoSoft gestiune | attosoft.ro

ERP Romania

Imbunatatirea sistemului de analiza si raportare gratie sistemelor ERP

Una dintre metodele eficiente de reducere a costurilor de business este reprezentata de implementarea unui magazin online. Acesta are costuri de administrare mici comparativ cu magazinele fizice, atat din punct de vedere al taxelor, cat si al chiriei sau intretinerii. Magazinele online care sunt integrate cu sisteme ERP permit o transmitere rapida si automata a datelor, a informatiilor ce fac referire la clienti, la stocuri, la preturi si la produse, iar procesul de analiza si de raportare va fi mult imbunatatit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.