Aici gasesti toate informatiile necesare despre tuburi led

In ultimul timp, aceste tuburi led au luat amploare in detrimentul tuburilor obisnuite fluorescente. De ce s-a intamplat asta? Pentru ca tehnologia led este mult mai convenabila jutandu-te sa faci cateva econimii.

Dar asta nu inseamna ca nu exista cateva avantaje sau dezavantaje ale acestor tuburi . Iata cateva dintre ele in uramtoarele randuri ale acestui articol.

Avantajele acestor tuburi led:

In trecut, tuburile fluorescente erau considerate cele mai economice produse de pe piata insa aceste tuburi led au iesit in evidenta prin prorietatile lor unice precum faptul ca un singur led ofera un flux de lumina pana la 100 de lumeni, cu un consum de numai un wat.
tuburi led

Prin comparatie, aceste tuburi cu tehnologie led sunt cu 50% mai economice fata de cele obisnuite.

Un alt avantaj despre care putem discuta este durata de viata. In conditii normale de utilizare, aceste tuburi led pot duce chiar 50000 de ore. Asta inseamna de 10 ori mai mult decat durata de viata a tuburilor obisnuite. Un bec led poate fi utilizat cativa ani fara sa necesite schimbare periodica.

Un lucru demn de mentionat este faptul ca aceste tuburi cu led si toate produsele care utilizeaza tehnologia led in general sunt foarte prietenoase cu mediul, deoarece nu contine substante toxice.

Dezavantaje acestor tuburi:

Atunci cand va hotarati sa cumparati astfel de becuri cu led sau produse asemanatoare care utilizeaza aceasta tehnologie pentru locuinta dumneavoastra sau pentru spatii mai mari precum cele comerciale, este necesar sa stiti ca veti observa o diferenta mai mare intre preturi. Tuburile fluorescente sunt de fel mai ieftine decat cele led.

Acest lucru se va dminua in timp deoarece factura la energia electrica va suferi cateva modificari pozitive. Aceasta va fi economisita considerabil.

In al doilea rand, un dezavantaj “simtitor”este temperatura emanata de aceste tuburi led. In general, ele emana caldura si poate afecta temperatura ambientala din camera dumneavoastra. Aveti grija la cantitatea de becuri pe care o achizitionati, si de asemenea la locul de amplasare.

Acest lucru poate fi deosebit de util atunci cand tuburile LED sunt amplasate astfel incat sa ofere lumina exact acolo unde este nevoie, dar poate fi un dezavantaj daca sunt instalate prea putine tuburi de acest fel intr-un spatiu care fusese iluminat anterior cu un flux luminos multidirectional.

Veti gasi produse led de calitate la magazinul online Electric Concept. Aici vei gasi produse care sa se potriveasca oricarei nevoi pe care o aveti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.