Servicii de inalta calitate pentru o vacanta de iarna perfecta in Bansko Bulgaria

Turistii sunt de toate felurile, dar, o parte a lor, prefera sa vada si cat mai multe lucruri noi, chiar daca sunt intr-o vacanta de recreere. Daca vara, la mare, viziteaza delfinarii, situri arheologice sau se scufunda pentru a vedea animalele acvative, iarna pot vizita parcurile nationale, dar si obiectivele istorice si naturale aflate la mica distanta de locul in care aleg sa-si petreaca vacanta.

Bansko – statiune montana si oras istoric

Cea mai moderna statiune de ski din Bulgaria, Bansko, are de oferit oaspetilor sai atat zeci de km de partie de cea mai buna calitate, cat si numeroase atractii si obiective istorice.
Apreciat pentru combinatia unica dintre statiune montana si oras istoric, perfect pentru distractie si relaxare, statiunea de ski Bansko Bulgaria este numarul unu in preferintelor turistilor.
Daca esti pasionat de istorie, vei fi bucuros sa afli ca in statiunea de ski Bansko s-au nascut poeti, scriitori, pictori si revolutionari bulgari, iar in centrul orasului putem vedea casele-muzeu Neofit Rilski si Nikola Ionkov Vaptarov.
Cea mai mare atractie este de departe Parcul National Pirin, plin de arbori seculari, pesteri, cascade, lacuri si asezari istorice, renumit pentru frumusetea peisajelor rapitoare. Alte atractii naturale din zona sunt dealurile de mangal Tracic si izvoarele minerale Bayovi Dupki-Djindjirtsa.
La doar 6 km de Bansko, se afla satul Dobrinishte ce gazduieste o renumita statiune spa. Privelistea atat de spectaculoasa ce iti taie respiratia este cadrul perfect pentru o zi de relaxare completa. Statiunea este recomandata pentru turismul balneo-climateric.
Restaurantele, magazinele si centrele de recreere din interiorul orasului fac vacanta oricui completa si perfecta, fie ca vreti sa degustati bunatatile traditionale, sa cumparati suveniruri sau doar sa va relaxati.

Servicii de calitate recunoscute la nivel mondial – ski Bansko Bulgaria

Standardele inalte ale statiunii de ski Bansko au fost recunoscute la nivel international de catre World Ski Awards, la sfarsitul anului 2013. Bansko a fost categorizata drept cea mai buna statiune de ski din Bulgaria. De altfel, World Ski Awards au inclus Bansko pe lista celor mai preferate 20 de statiuni de ski din lume. Aceste premii sunt acordate pe baza voturilor profesionistilor din industria turismului si schiorilor renumiti.
Si revista Forbes recomanda statiunea de ski Bansko Bulgaria fanilor sporturilor de iarna, pentru partiile deosebite din muntii Pirin, cat si pentru dotarile acestora.
Daca vreti sa profitati de ambele laturi ce confera unicitatea statiunii Bansko, atunci nu ezitati sa va uitati peste ofertele de ski Bansko 2015, daca timpul din acest an nu va ajunge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.