Adera la Patronatul Serviciilor Private din Romania pentru ca interesele tale de afaceri sa fie bine aparate

De curand a fost lansat Patronatul Serviciilor Private din Romania pentru apararea intereselor dvs in calitate de antreprenor autohton in fata autoritatilor si a societatii romanesti.

Dvs in calitate de antreprenor aveti de a face cu autoritatile statului pe parcursul perioadei in care desfasurati diverse afaceri sau activitati comerciale, prin urmare este bine sa beneficiati de un Patronat care sa va apere interesele dvs comerciale.

Acest Patronat al Serviciilor Private din Romania va ofera servicii de reprezentare si sustinere a intereselor dvs in calitate de agent economic in interactiunile dvs cu sindicatele, cu autoritatile si diverse persoane juridice. De asemenea acest patronat promoveaza, printre altele, asigurarea egalitatii de sanse si de tratament, combaterea discriminarii, facilitarea incluziunii sociale a grupurilor defavorizate si mentinerea unui climat de profesionalism si respect reciproc intre membri si intre acestia si reprezentantii societatii civile cu care intra in contact.

Echipa care manageriaza acest Patronat al Serviciilor Private din Romania este formata din profesionisti in domeniu cu vasta experienta care va va ajuta sa beneficiati de cea mai buna aparare in fata autoritatilor publice si alte persoane juridice. Aceste persoane sunt:

  • PÂRVAN Nicolae – Cristian (Președinte)
  • BABINCIUC Aurelia (Prim Vice-Peședinte)
  • BUNEA Andreea (Vicepreședinte)
  • CRISTEA Raluca – Margareta (Vicepreședinte)
  • CHIRCULESCU Mihai – Sorin (Director Executiv)
  • MIHALACHE George (Cenzor)

Nu ramane decat sa doriti sa deveniti membru al acestui Patronat si astfel veti mai protejat si mai bine aparat in relatiile dvs cu statul si alte autoritati public si juridice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.