Cum sa eviti greselile de SEO?

Cum sa eviti greselile de SEO?

In prezent orice firma care isi doreste popularitate se indreapta catre online si anume catre SEO. Pentru o promovare online de succes o firma are nevoie de un website puternic. Un site facut corect este usor de navigat si informatia este usor de citit si inteles. Pe langa elementele de web design trebuie avut in vedere aspectul SEO (search engine optimization). Compania Grow Wise ofera consultanta si servicii de optimizare SEO din 2017. In urma proiectelor desfasurate pana in prezent, putem face o lista cu greselile populare intalnite in SEO.

Pentru inceput o greseala mare este folosirea prea multor cuvinte si expresii cheie. Pentru a optimiza o pagina de site trebuie sa adaugam cuvintele cheie potrivite nisei afacerei noastre. Insa, prea multe cuvinte si expresii cheie pe o singura pagina, pot atrage o imagine negativa.

 

SEO

 

In primul rand, cei care ne viziteaza siteul nu pot urmari materialul propus de noi, din cauza excesului de cuvinte cheie. In al doilea rand, motoarele de cautare nu vad cu “ochi” buni un abuz de cuvinte cheie.

Greseala numarul doi intalnita in SEO este cea a neglijarii optimizarii imaginilor. Pentru ca este important purtator de cuvinte cheie, continutul scris este prioritate in procesul de optimizare. Imaginile atrag si ele un plus sau un minus in universul SEO. Prin urmare nu uitati sa treceti peste toate imaginile incarcate pe site si sa resalvati aceste imagini cu expresia sau cuvantul cheie.

Greseala trei vorbeste despre a cere ajutor. Nu poti optimiza si creste siteul tau fara a apela la un expert. Desi exista materiale gratuite disponibile pe internet trebuie sa intelegem conceptul de expert SEO. Exista persoane specializate in optimizare care cunosc regulile SEO si va pot face viata mai usoara. Nu ezitati sa discutati cu o persoana cu experienta in domeniu.

Despre compania de SEO – Grow Wise

Grow Wise este o mica firma de digital marketing care functioneaza in UK, Romania si UAE. Avand o acoperire internationala, Grow Wise stie cum sa ajute firme locale si internationale sa se promoveze. Serviciile acestei firme acopera: design de website, promovare pe social media, campanii pe Facebook, SEO si branding.

Formata in 2017 dintr-o echipa de oameni tineri si pasionati de digital marketing, Grow Wise a crescut treptat. Firma se mandreste cu clienti in domenii precum : beauty, cosmetice, consultanta financiara, industria hoteliera, design interior, e-commerce magazine, tratamente corporale, masaj si yoga.

Date Contact:

Website: http://growwwise.com

Email contact: contact@growwwise.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.