Scari interioare de calitate superioara pentru casele cu etaj

Scarile interioare nu pot lipsi din proiectul unei case cu etaj. Fie ca ne referim la un proiect nou al unei astfel de case, fie ca ne referim la renovarea unei case vechi, scarile interioare sunt absolut necesare. Scarile interioare trebuie sa raspunda la cel putin doua nevoi: sa fie utile si sa contribuie la partea estetica si de design a casei.

Dintre variantele de scari interioare care raspund cel mai bine acestor doua nevoie putem aminti scarile interioare din lemn. Pe piata exista astazi foarte multe modele de astfel de scari interioare din lemn. In consecinta vei putea gasi exact ceea ce iti doresti pentru casa ta cu etaj.

Argumente in favoarea scarilor interioare din lemn

Cu toate ca multa lume are impresia ca lemnul este un material putin rezistent si care se deterioreaza repede, atunci cand vine vorba despre scarile interioare din lemn poti avea garantia faptului ca vei beneficia de cele mai rezistente astfel de scari.

Lemnul folosit pentru scarile interioare este de esenta tare astfel incat sa ofere durabilitate si rezistenta in diferite conditii de mediu. Mai mult, nu doar esenta lemnului contribuie la calitatea scarilor din lemn. Lemnul este tratat cu solutii speciale pentru un plus de rezistenta. Si in final, lemnul este acoperit cu strat de lac sau de ulei. Acest strat este menit a contribui la un plus de rezistenta si la o intretinere mai usoara a scarilor din lemn.

Pe langa rezistenta si durabilitatea scarilor din lemn un alt argument in favoarea acestora este si confortul sporit. Atunci cand optezi pentru scari interioare din lemn alegi sa oferi intregii famili un confort din punct de vedere termic si pe timp de iarna. Cu alte cuvinte lemnul nu va avea nevoie sa fie acoperit cu mocheta sau covoare si in acelasi timp va fi confortabil din punct de vedere termic. Cei mici vor iubi sa petreaca timp jucandu-se pe scarile interioare din lemn.

Producator de scari interioare din lemn

Acum ca ai aflat care sunt principalele atuuri de care poti beneficia alegand scari interioare din lemn pentru casa ta cu etaj nu iti mai ramane altceva de facut decat sa contactezi un producator de astfel de scari pentru interiorul casei tale. Unul dintre cei mai importanti producatori in acest domeniu este Stil Compact Design.

O intreaga echipa temeinic instruita in prelucrarea lemnului si in executia treptelor, contratreptelor si accesoriilor pentru scarile din lemn lucreaza pentru aceasta firma. De asemenea, aici vei putea gasi si servicii de consultanta pentru alegerea formei ideale de scara interioara din lemn pentru casa ta. Pentru orice proiect vei primi o garantie de 36 de luni.

La toate acestea se adauga si serviciile de transport si de montaj pe care Stil Compact Design le propune tuturor clientilor care aleg sa achizitioneze scari interioare din lemn din oferta sa. Toate modelele de scari din lemn si intreaga oferta de servicii a celor de la Stil Compact Design pot fi gasite accesand scaralemn.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.