Recomandarile tripsta pentru destinatii de shopping in perioada reducerilor: unde sa mergi pentru a te bucura de o vacanta placuta, in timp ce faci cumparaturi la preturi accesibile

Inceputul anului este in mod traditional o perioada dedicata reducerilor de iarna, cand peste tot in Europa poti gasi preturi avantajoase pentru o gama variata de produse. Tripsta propune 8 destinatii europene unde poti face cumparaturi la cele mai bune preturi, profitand de reducerile de iarna, in acelasi timp cu a te bucura de un city break placut.

De la magazinele de designer pana la cele ale brandurilor faimoase: orasele europene intampina noul an cu reduceri

Daca iti place imbracamintea de designer si esi la curent cu ultimele tendinte, dar vrei sa achizitionezi produsele la preturi mai accesibileI atunci mersul la cumparaturi in ianuarie, atunci cand incepe perioada reducerilor de iarna, este ceea ce ar trebui sa planifici.

In capitala modei Milano precum si in imprejurimi vei gasi magazine deosebite dar si outlet-uri precum cel al fabricii Dolce & Gabbana care te asteapta cu preturi speciale in aceasta perioada. Aici reducerile de iarna incep pe 7 ianuarie si dureaza 30 de zile.

Reducerile de iarna din Londra au inceput deja in decembrie si vor dura pana la jumatatea lunii ianuarie. Exploreaza Carnaby Street & Covent Garden, unde vei gasi atat branduri faimoase cat si creatii de designer.

Paris este o alta destinatie perfecta pentru cei care cauta produse de designer la preturi accesibile. Viziteaza Galeriile Lafayette & Champs-Elysées de la inceputul lui ianuarie si pana la mijlocul lui februarie pentru a descoperi ofertele sezonului parizian de reduceri de iarna.

Esti in cautarea unor preturi avantajoase in destinatii superbe si mai caduroase? O optiune este Barcelona, unde reducerile de iarna de la El Corte Inglès din Plaça Catalunya si multe alte magazine incep pe 7 ianuarie si dureaza pana la inceputul lunii martie.

Alternativ, mergi in Lisabona, unde discounturile te asteapta sa le descoperi departe de magazinele din centrul orasului, in locurile in care merg localnicii – inclusiv outlet-urile din jurul Lisabonei unde poti descoperi adevarate afaceri. Reducerile de iarna dureaza de pe 7 ianuarie pana pe 28 februarie.

Daca te intereseaza produse trendy si moderne, exista destinatii care raspund cerintelor tale.Mergi in Amsterdam in special la centrul comercial Bijenkorf si in imprejurimile zonei Dam (centrul orasului), dat fiind ca reducerile de iarna incep in ianuarie.

Sau alege Berlin – si mai specific Friedrichstraße – unde sezonul reducerilor de iarna incepe la finalul lui ianuarie si poti gasi multe oferte pentru produse ale designerilor internatioali, couture, moda contemporana, accesorii, cosmetice, bijuterii si multe altele.

O alta optiune potrivita pentru gusturi diferite este Bruxelles in zona Rue Neuve – Avenue Louise – Rue Dansaert. Sezonul reducerilor de iarna dureaza de pe 2 ianuarie pana pe 31 ianuarie, ofetele sunt foarte vaiate si au ca elemente centrale moda si design-ul –  vei gasi ceva potrivit oricarui portofel si oricarei preferinte.

Despre tripsta 

In 2005, doi antreprenori talentati au lansat in Atena, Grecia, unul dintre puncta cele mai fierbinti ale turismului international, un start-up numit initial travelplanet24. In prezent, agentia de turism online tripsta este unul dintre cei mai mari si mai recunoscuti lideri ai industriei de profil. Brandurile noastre – tripsta, airtickets si travelplanet24 – sunt preferate de peste un milion de turisti loiali din 45 de piete internationale pe care compania opereaza in prezent.

Cu birouri in Atena, Bucuresti si Istanbul, echipa noastra de peste 260 de genii turistice pasionate se asigura ca ajungeti la destinatie la cel mai mici preturi garantate si cu sprijin dedicat. Motoarele noastre pentru rezervari proceseaza peste doua milioane de cereri de calatorie pe minut pentru a se asigura ca turistii primesc seturi complete de optiuni si preturi pentru calatorii cu avionul, trenul, feribotul sau autoturismul. Suntem capabili sa facem asta pentru ca strangem peste 100GB (echivalentul a peste 50,000 de melodii) in date privind rezervarile in fiecare zi si le utilizam pentru a va face experienta de cautare mai usoara si intuitive, indiferent de dispozitivul pe care il folositi. La aceasta se adauga serviciul multi-lingv de talie mondiala dedicate pasagerilor si stim deja ca veti face din urmatoarea experienta de booking  o experienta extraordinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.