Parcare pe termen lung in aeroportul Otopeni

Cand calatoriti in interes de serviciu sau plecati in concediu cu avionul, grija dumneavoastra este cum va veti descurca cu bagajele, iar daca optati pentru a merge cu masina personala la aeroport, va faceti griji in legatura cu parcarea. Unde ar fi cel mai potrivit sa o parcati pentru a fi in siguranta pe toata durata calatoriei si a va putea folosi de ea imediat ce v-ati intors? Chiar daca aveti rude sau prieteni in Bucuresti care v-ar putea ajuta, trebuie sa depindeti de programul lor si daca acestea nu dispun de un loc care permite parcarea in siguranta, este mai bine sa nu riscati.

Au fost multe cazurile in care cei plecati in concediu si-au gasit la intoarcere masina zgaraiata, avariata, deposedata de bunuri sau mai grav – nu au mai gasit-o deloc! Hotii de autoturisme sunt specializati in a identifica momentul in care proprietarul lipseste pentru mai mult timp si isi pot duce la indeplinire planurile nestingheriti! Asa ca mai ales daca aveti un autoturism valoros, sfatul nostru este sa nu il lasati nesupravegheat!

Parcare privata in aeroport Otopeni | park4fly.ro

parcare privata in aeroport Otopeni

Datorita cererilor tot mai mari care au aparut pentru parcare pe termen lung langa aeroport Bucuresti, s-au infiintat firme specializate pentru parcarea autoturismelor pe termen lung in apropierea acestuia. Park4fly este un serviciu care ofera parcare privata in aeroport Otopeni, aflata la o distanta de numai 3 minute de aeroport, distanta pe care o veti strabate prin serviciul de transport gratuit atunci cand optati pentru plata unui loc de parcare. Bineinteles, atunci cand va veti intoarce din calatorie – transportul va va fi asigurat gratuit inapoi la autoturismul personal.

Avantajele acestei optiuni de parcare sunt:

  1. Masina personala va asigura independenta si confortul pana la aeroport si dupa intoarcerea din calatorie,

  2. Este in deplina siguranta pe toata perioada sederii dumneavoastra,

  3. Aveti acces gratuit non stop la sistemul de monitorizare video,

  4. Parcarea este pazita in permanenta de catre un agent de securitate,

  5. Pretul este foarte mic si scade in functie de numarul de zile (pentru o sedere mai indelungata se plateste mai putin, ajungandu-se la tarife de 9.9 lei pe zi),

  6. Va puteti calcula pe site-ul lor https://park4fly.ro costul exact al parcarii alegand perioada dorita,

  7. Fara costuri ascunse!

  8. Aveti transport gratuit pana la/ de la aeroport,

  9. Puteti beneficia de reduceri daca rezervati din timp,

  10. Masina dumneavoastra este mai in siguranta decat in oricare alt loc atata timp cat lipsiti!

Nu lasati lucrurile in mana destinului crezand ca nu vi se poate intampla tocmai dumneavoastra! Pentru cativa zeci de lei platiti, aveti siguranta ca bunurile dumneavoastra de valoare sunt pastrate in cele mai bune conditii pana la intoarcere!

Leave a Reply

Your email address will not be published.