De unde poti inchiria o masina cand ajungi in Craiova?

Craiovarentacar.ro este locul perfect de unde turistii pot inchiria masini la cele mai bune preturi in Craiova. O masina de inchiriat este cea mai buna solutie pentru o calatorie placuta, iar pentru persoanele care inca nu inteleg beneficiile inchirierii unei masini pentru vacanta sau pentru calatoriile de afaceri exista mai multe explicatii mai jos, oferite de specialisti.

Inchirieri masini din aeroport

Acesta este un serviciu pentru care cele mai multe persoane aleg sa opteze pentru o masina de inchiriat. O calatorie, chiar si de mica amploare, tinde sa fie plina de bagaje. Chiar si calatoriile scurte de afaceri implica cel putin un troller de dimensiuni considerabile. Cand este vorba despre calatorii mai lungi, numarul si volumul bagajelor creste. Pentru turisti este complicat sa care toate aceste bagaje in mijloacele de transport in comun sau chiar in taxi pentru a ajunge la locul de cazare. Astfel, inchirierea unui autoturism direct din aeroport este cea mai buna solutie, mai ales cand exista inchirieri auto in Craiova, care ofera servicii de inchirieri de autoturisme chiar in incinta aeroportului.

Masini intretinute si insotite de asigurari

Toate masinile de la compania rent a Car Craiova sunt foarte bine intretinute. Sunt verificate de specialisti si reparate atunci cand este nevoie, iar mentenanta se face conform recomandarilor oferite de producatori. Astfel, persoanele care aleg aceste servicii vor beneficia de cele mai bune masini, indiferent de tipul acestora, iar autoturismele le vor garanta o calatorie placuta. Toate vehiculele inchiriate sunt insotite de asigurari RCA si CASCO, astfel incat, in momentul in care apar probleme, soferul este complet acoperit de acestea. Toate defectiunile semnalate la preluarea masinii sunt luate in evidenta de un personal calificat si, daca este necesar, autoturismul este inlocuit cu o varianta similara sau chiar cu una mai buna.

Servicii de inchirieri de autoturisme chiar in incinta aeroportului | inchirieri auto in Craiova craiovarentacar.ro

inchirieri auto in Craiova

Personal instruit

Personalul de la Craiova Rent a Car este instruit, are o vasta experienta in domeniul inchirierilor auto si poate oferi toate sugestiile sau informatiile necesare, solicitate de client. In momentul in care clientul nu stie ce sa aleaga si care ar fi autoturismul care i se potriveste cel mai bine sau ce dotari suplimentare sunt recomandate, va primi toate sfaturile necesare. Spre exemplu, turistii straini, care nu au in tara de origine reglementari cu privire la transportul copiilor, au nevoie de indrumare pentru a alege scaunul potrivit varstei si greutatii pasagerului si pentru a evita, astfel, eventualele probleme ce pot aparea in trafic. Mai multe detalii pe https://craiovarentacar.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.