Noutati de make-up si manichiura irezistibile, de la Cupio!

Cupio si-a extins portofoliul de produse cosmetice profesionale si de manichiură! Femeile care pun pe primul loc ingrijirea personala si frumusetea trebuie sa fie la curent cu toate noutatile din portofoliul brandului romanesc.

Declarat de curand numarul 1 in domeniul manichiurii din Romania (conform datelor Market Vector, vanzari 2018 in locatiile din centrele comerciale), Cupio isi mareste si imbunatateste constant portofoliul de produse pentru unghii. Astfel, a lansat o formulă nouă de Revo Gel, care reuneste toate avantajele gelului si ale acrilului intr-un singur produs. Noua formula Revo Gel este disponibila in noua nuante diferite.

Gelul UV Flexi Slim  este un alt produs nou de la Cupio. Recomandat pentru tehnica unghiilor slim, gelul 2 in 1 este special conceput pentru constructie si camuflaj. Cu ajutorul lui, pot fi realizate manichiuri delicate si elegante.

Pentru ca clientele lor sa aiba unghii de invidiat și modele originale pe acestea, multe dintre manichiuriste folosesc tehnica foliei de transfer. Pentru acest lucru este nevoie de utilizarea unui gel special. Foil Gel este un produs destinat in totalitate acestei tehnici.

Pentru o pilire precisa si usoara a unghiilor poate fi utilizata noua Pila profesionala lavabila Super Lasting sau Pila buffer profesionala Super Lasting. Ambele au o durata de viata mai mare decat pilele clasice si pot fi spalate sau sterilizate. Iar pentru o manichiura nonconformista, noile Sabloane de constructie plastifiate Stiletto sunt alegerea potrivita.

Lampa Cupio Glam sau Lampa led Cupio Smart Bright  iti ofera luminozitatea de care ai nevoie la salon. Cea din urma este perfecta si pentru studiourile de realizare a fotografiilor profesionale, deoarece reda luminozitatea potrivita. Dispune de 7 nivele de intensitate a luminii ce variaza intre 3000K si 6000K.

Orice make-up artist cunoaste importanta detinerii unei statii profesionale de make-up la salon. Este si mai confortabil atunci cand aceasta se poate transforma in valiza usor de transportat. La Cupio se gasesc statii complexe de make-up, cu design elegant: Statia profesionala de make-up Cupio Glam sau Statia profesionala de make-up Cupio PRO.

Pensula de make-up pentru sprancene Double 326 este un alt produs nou de la Cupio care asigura o aplicare perfecta a produselor de machiaj pentru sprancene. Este dotata cu doua capete – o periuta si o pensula.

Toate noutatile le gasesti pe www.cupio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.