Iepurasul aduce flori de Paste pe masa de sarbatoare, marca OrasulFlorilor.ro

Una dintre cele mai importante sarbatori din an, Pastele este ocazie sa celebrati momente frumoase alaturi de cei mai dragi dumneavoastra. Iar daca vreti sa pregatiti casa de sarbatoare sau sa le amintiti persoanelor dragi cat de mult tineti la ei, apelati la floraria online premium, OrasulFlorilor.ro, locul de unde puteti comanda flori de Paste online, in buchete sau aranjamente deosebite. Din plante mereu proaspete, in designuri atent alese de maestrul florar, cadourile de la OrasulFlorilor.ro, cu ocazia sarbatorilor Pascale, sunt motive de bucurie in familie.

Flori de Paste inmiresmate, aroma sarbatorilor primaverii

Pentru fiecare dintre aranjamentele de flori de Paste pe care floraria online le pregateste, echipa alege cu atentie plante care arata impecabil, astfel incat cel sau cea care le primeste sa fie mai mult decat incantat. Din gama bogata de variante, alegeti buchetele de flori de Paste speciale, cu elemente precum:
flori de paste
• Trandafiri intr-o paleta cromatica bogata, astfel incat nuanta acestora sa fie in concordanta cu sentimentele pe care va doriti sa le transmiteti;
• Miniroze discrete, florile cu o aparitie incantatoare;
• Iris suplii, niste flori specifice anotimpului de primavara;
• Violete africane, florile care au o aliura exotica, speciale pentru personalitatile nonconformiste;
• Buchete mixte de flori pentru Paste, care au in componenta lalele, lisianthus si irisi;
• Flori de Paste vesele, atent dispuse intr-un aranjament plin de culoare, cea mai eleganta forma de a exprima venirea anotimpului cald;
• Aranjamente cu flori de Paste in forme atractive, astfel incat sa fie o adevarata piesa de arta, perfect de pus pe masa de sarbatoare.
Atent dispuse in suporturi speciale, precum galetusele din inox, ghivecele din ceramica sau ghivecele din lemn, florile livrate de Paste vor avea un aspect impecabil si vor fi la fel de proaspete pe cat va doriti.

OrasulFlorilor.ro livreaza florile de Paste gratuit, oriunde in tara

orasulflorilor

Pentru ca este o florarie online premium, OrasulFlorilor.ro urmeaza sa livreze florile de Paste gratuit oriunde in tara, pentru ca dumneavoastra sa fiti scutiti de costurile transportului sau de timpul consumat livrand cadoul direct acasa sau la locul de munca al persoanelor dragi. Ii gasiti pe cei de la OrasulFlorilor.ro pe pagina web a florariei, dar si la numarul de telefon 0743.256.525. Pentru mai multe detalii despre viitoarea comanda, echipa florariei online premium va sta la dispozitie si la adresa de e-mail suntem@orasulflorilor.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.