Idei de cadou pentru Ziua Indragostitilor

Sigur, Ziua Indragostitilor uneori poate fi dificila. In mediul online exista o multime de imagini siropoase, diverse idei de cadouri si locuri pe care sa le vizitati in doi. Daca nu sunteti adeptul unei asemenea sarbatori, poate fi dur sa priviti la tot ce circula pe internet. Cu toate acestea, oricand doriti sa sarbatoriti aceasta zi intr-un mod special, nu ezitati sa oferiti persoanei dragi o carte. Cartile sunt cel mai inedit cadou, unul care poate fi folosit iar si iar, insa cand subiectul acestora este dragostea, valoarea le creste si mai mult!

Atunci cand ”La rascruce de vanturi” a fost publicata pentru prima data, oamenii au spus ca este o carte vulgara din cauza povestii de dragoste dintre tanara Catherine si misteriosul ei Heatcliff. Astazi, cartea lui Emily Bronte este considerata o emblema a literaturii romantice, iar povestea lor sfasietoare ramane un glas al dragostei de sute de ani incoace.

Un roman bogat in pasiune si pofte fierbinti, ”Dragoste in vremea holerei” scris de Gabriel Garcia Marquez este despre miturile pe care oamenii le au despre dragoste si despre puterea lor asupra tuturor celor care cred in ele. Florentino si Fermina sunt doi tineri care traiesc o poveste pasionanta, insa viata le rezerva surprize. Fermina se casatoreste cu altcineva, iar el devine expert in relatii amoroase. Dupa 50 de ani de la despartire cei doi incearca sa reia ceva ce nu au pierdut niciodata: dragostea.

Reputatia lui Jane Austen in lumea literara este asigurata de romane ca ”Mandrie si prejudecata” si ”Emma”. Cu toate ca a fost publicat in 1813, ”Mandrie si prejudecata” este considerat unul dintre cele mai bune romane de dragoste ale lumii. Actiunea romanului se concentreaza asupra orgoliului lui Darcy si a prejudecatilor domnisoarei Elizabeth. El vrea sa se casatoreasca cu ea, iar ea accepta acest targ abia dupa trei cereri.

Recenzii de carti, recomandari si articole pe diverse teme literare | blog.printrecarti.ro

 

recenzii de carti

Dragostea poate fi sarbatorita simplu, citind una dintre cele mai frumoase povesti despre doua inimi, scrise vreodata. Doar indrazniti sa achizitionati un asemenea cadou persoanei iubite si veti reusi sa o cuceriti deplin. Inainte de a face acest pas, puteti accesa http://blog.printrecarti.ro/ pentru a citi recenzii de carti, recomandari si articole pe diverse teme literare. Printre Carti chiar poate oferi o experienta completa in ceea ce priveste lectura intr-o asemenea zi speciala!

Leave a Reply

Your email address will not be published.