Haideti sa facem o fapta buna de Sarbatori!

ProfitInfo.ro si Woman2Woman.ro s-au alaturat initiativei organizatiilor de caritate pentru ajutorarea copiilor bolnavi si a familiilor nevoiase,  oferind cincizeci de pachete cu bunatati. Cozonaci, cornuri, rulade cu ciocolata, biscuiti si alte dulciuri au ajuns ieri la cincizeci de copii de la sectia de fizioterapie a spitalului Marie Curie din Capitala.

De Craciun, organizatia non-guvernamentala Heal the World for Children Romania viziteaza copiii din spitale si familiile nevoiase pentru a le oferi pachete de Craciun si pentru a le insenina macar putin Sarbatorile care urmeaza sa vina.

Programul de “Mos Craciun” al tinerilor voluntari a continuat astazi cu vizitarea copiilor abandonati si a celor din sectia de Oncologie a spitalului Marie Curie. O zi “emotionanata si trista in aceeasi masura”, spune Irina Diamandi, reprezentanta asociatiei, aflata in vizita la copiii suferind de leucemie si alte boli grave. “Si totusi ei isi pastreaza zambetul si sunt asa bucurosi cand ne vad!”, conchide Irina, trecand cu greu, insa, peste durerea pe care o astfel de experienta o lasa.

Cei care vor sa doneze si sa ajute copiii sau familiile sarace sa aiba un Craciun un pic mai bun, o pot contacta pe Irina Diamandi – Heal the World for Children Romania, la numarul de telefon: 0741356270. Orice donatie conteaza!

Leave a Reply

Your email address will not be published.