Fii in pas cu moda si ia-ti noile bluze pentru barbati de la The Iconic!

In general bluzele pentru barbati sunt cumparate pe intreaga durata a anului, acestea fiind un obiect vestimentar care poate fi purtat oricand pe intreaga durata a anului. Gama de bluze pentru barbati este foarte versatila, printre ele regasindu-se atat honorace si bluze sport pentru barbati cat si pulovere pentru ocazii mai speciale.

Bluze sport pentru barbati

bluze sport pentru barbati

Bluzele sport de la The Iconic sunt modele noi din 2014 si poti fi si tu in pas cu moda cumparand bluze pentru barbati de la The Iconic. Acestea sunt disponibile in multe modele si culori. Modelele sunt simple si cu imprimeuri, acestea din urma fiind adresate barbatilor mai tineri carora le plac hainele colorate cu multe impremeuri.

Gama de bluze pentru barbati include si hanorace cu gluga si fara gluga acestea fiind disponibile la preturi si mai mici si mai mari. Ca si in cazul bluzelor sport pentru barbati, modelele hanoracelor sunt multiple avand posibilitatea sa iti alegi modelul care crezi ca se potriveste cel mai bine tie.

Printre hanorace sunt disponibile si modelele originale Ralph Lauren. Acestea sunt recunoscute pentru calitatea si rezistenta culorilor la multe spalari.

Pulovere pentru barbati

pulovere barbati Ralph LaurenPuloverele pentru barbati fac parte tot din categoria bluze pentru barbati dar sunt mai groase si sunt destinate mai mult sezonului rece al anului adica toamna si iarna.

Puloverele pentru barbati de la The Iconic sunt originale marca Ralph Lauren.

Culorile sunt multiple, modelele regasindu-se in culori precum verde, bleumarin, albastru si nu numai.

Pentru a descoperi intreaga gama de bluze pentru barbati vizitati site-ul www.theiconic.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.