Detergentul revolutionar EcoEGG ajunge la BabyNeeds

ecoeggDetergentul ecologic, economic si prietenos cu pielea EcoEGG a fost lansat in magazinul online BabyNeeds si este disponibil acum pentru comenzi. EcoEGG poate fi cumparat din magazinul online babyneeds.ro foarte simplu si rapid, fiind livrat in cel mai scurt timp de serviciile de curierat rapid.

Acest detergent revolutionar pe piata produselor de curatare are numeroase beneficii pentru spalarea lucrurilor pentru bebelusi, dar si pentru persoanele cu pielea sensibila care sunt predispuse la alergii si afectiuni ale epidermei. EcoEGG este un detergent natural, care nu contine substante chimice dure si este foarte delicat cu pielea gingasa a bebelusilor. De asemenea, este hipoalergenic si poate fi utilizat cu incredere si de catre persoanele care manifesta o hipersensibilitate a pielii. Aceste beneficii importante se datoreaza peletelor naturale unice si puternice care se activeaza in apa. EcoEGG este testat dermatologic in laboratoare si prezinta garantia unei utilizari sigure.

EcoEGG este disponibil la Baby Needs

Detergentul este ecologic, fiind atat prietenos cu pielea, cat si cu mediul inconjurator. Pentru ca functioneaza pe baza unor substante naturale, EcoEGG nu polueaza apa, aerul sau solul, fiind o solutie eficienta de dezvoltare durabila. Prezinta garantia unui produs ecologic, fiind testat stiintific. In plus, este foarte eficient si nu necesita folosirea unor alti detergenti chimici in plus, nici utilizarea inalbitorilor sintetici. Mai mult decat atat, este si foarte economic, pentru ca permite utilizari multiple. De exemplu, varianta pentru 720 de spalari poate fi utilizata pentru o perioada de 3 ani, in medie.

Produsele EcoEGG sunt disponibile online, in magazinul BabyNeeds, in 3 variante de detergenti si o solutie de indepartare a petelor complexe. Cea mai economica varianta este produsul pentru 720 de spalari care poate fi folosit pana la 3 ani. Mai exista si varianta pentru 210 spalari si pentru 54 de spalari. Acest detergent bio are si trei tipuri de arome pentru fiecare varianta de produs: miros de primavara, prietenos cu bumbacul si varianta fara miros. Iar substanta pentru indepartarea petelor persistente este extrem de eficienta. Are la baza substante naturale, din extracte puternice de plante, care actioneaza pentru a desprinde petele cele mai greu de indepartat. Astfel, ingredientele din care este compusa aceasta solutie pentru pete sunt naturale, lipsite de substante toxice si chimice care ar putea afecta pielea bebelusilor sau pielea sensibila a adultilor ce manifesta hipersensibilitate. De aceea, poate fi folosita cu incredere, pentru ca solutia pentru pete nu ataca pielea nici la aplicare. Este prietenoasa si cu mediul inconjurator, fiind ecologica si biodegradabila, caracteristici pentru care a fost testata in laboratoarele stiintifice. Aceasta solutie pentru pete indeparteaza in mod eficient murdaria dificila de pe cele mai multe tipuri de tesaturi si este si economica, avand pana la 85 de aplicari.

Detergentul natural EcoEGG este foarte eficient si are beneficii importante datorita tehnologiei brevetate de curatare pe baza de pelete. Cele doua tipuri de pelete functioneaza excelent impreuna. Peletele negre de turmalina slabesc adeziunea petelor la tesaturi, iar cele albe minerale ionizeaza moleculele de apa si favorizeaza indepartarea mecanica a petelor, fara sa decoloreze sau sa subtieze fibrele.

Produsele din gama EcoEGG disponibile pe BabyNeeds au o functionalitate ridicata, fiind extrem de eficiente si usor de utilizat. Detergentul revolutionar bio se introduce in cuva masinii de spalat, alaturi de hainutele bebelusului; nu necesita masurare sau turnare si poate fi utilizat chiar si la o temperatura de 60 de grade Celsius. Poate fi folosit pentru orice fel de tesaturi, chiar si pentru cele din materiale delicate sau colorate. Nu este nevoie de folosirea unui balsam de rufe, pentru ca EcoEGG este delicat cu tesaturile de orice fel si actioneaza pentru catifelarea acestora; totusi, folosirea unui balsam este permisa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.