Expozitia DecoStilDesign se reprogrameaza pentru luna mai 2013

DecoStilDesign, singurul eveniment expozitional autohton dedicat decoratiunilor interioare si designului a fost reprogramat, urmand sa se desfasoare in luna mai a anului viitor, la Romaero – Baneasa, Bucuresti.

 

Unul dintre factorii care au influentat luarea acestei decizii a fost acela ca majoritatea firmelor de profil, viitori expozanti la DecoStilDesign, a evidentiat necesitatea organizarii unui asemenea eveniment expozitional in perioada anterior mentionata.

In egala masura, asociatiile profesionale din domeniile aferente tematicii DecoStilDesign si-au exprimat acordul in ceea ce priveste oportunitatea organizarii unui asemenea eveniment in prima parte a anului.

Nu in ultimul rand, repozitionarea DecoStilDesign a fost influentata si de gradul de satisfacere, dintr-o perioada sau alta, al necesitatilor de informare ale publicului vizat in vederea participarii la eveniment.

 

Expozitia DecoStilDesign isi propune sa aduca in prim-plan cele mai noi tendinte  si surse de inspiratie in materie de decoratiuni interioare, mobilier si design interior.

 

Publicul invitat sa viziteze DecoStilDesign se imparte in doua categorii: vizitatori profesionali –  designeri si arhitecti, proprietari de magazine lifestyle, de decoratiuni si accesorii pentru casa, de mobila, proprietari de restaurante, de cafenele, hotelieri, reprezentanti ai saloanelor de infrumusetare, ai clinicilor si ai centrelor SPA etc. – si public larg.

 
Mai multe detalii, pe www.decostildesign.ro si www.conceptexpo.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.