Cupio isi cauta Nail Ambassador 2020! Afla ce trebuie sa faci pentru a intra in competitie

Cupio, brandul 100% romanesc, a dat startul unei campanii pentru a desemna un Nail Ambassador al anului 2020. In competitie se pot inscrie toate persoanele care sunt pasionate de manichiura si iubesc produsele Cupio.

Competitia pentru titlul de ”Nail Ambassador 2020” se desfasoara in perioada 13 august – 18 decembrie 2019, iar castigatorul va fi anuntat in data de 20 decembrie 2019.

Pentru a intra in concurs, fiecare participant trebuie sa urmeze pasii de mai jos:

  1. Sa trimita un e-mail la adresa ambasador.cupio@gmail.com, care sa contina: numele si prenumele, numarul de telefon, orasul de domiciliu, adresa de e-mail, link-ul catre profilul personal de Facebook, motivul pentru care vrea sa fie ambasador Cupio.
  2. Sa seteze fotografia de copertă (cover) ”Nail Ambassador Cupio 2020” pe pagina sa personala de Facebook (fotografia ii va fi trimisa fiecărui participant care s-a inscris pe adresa de e-mail mentionata la punctul 1.)
  3. Sa publice minim patru postari pe saptamana care sa contina @cupio.ro si #cupio
  4. Sa realizeze un VIDEO cu durata maxima de un minut, in care sa motiveze de ce Cupio este Numarul 1 pentru el/ea. Sa posteze filmuletul pe pagina personala de Facebook (atentie, acesta trebuie sa fie public).

Cel mai mare fan Cupio va fi desemnat Cupio Nail Ambassador 2020 si va castiga urmatoarele premii:

– Un voucher in valoare de 1000 euro pe care il poate folosi pentru achizitionarea produselor pe cupio.ro, in anul 2020

– Promovare pe pagina de Facebook si pe blogul Cupio

– Un shooting foto pentru alegerea fotografiei ce va fi inclusa in calendarul din 2021

– O emisiune Nails by Cupio dedicata in exclusivitate ambasadorului 2020

Pot intra in competitie toate persoanele pasionate de manichiura, cu sau fara specializare in domeniu. Castigatorul va fi desemnat de un juriu format din echipa Cupio. La alegerea acestuia se va tine cont si de manichiurile realizate, de calitatea fotografiilor postate si, bineinteles, de creativitate. Vor avea avantaj persoanele care se inscriu cat mai repede in concurs si urmează pasii corespunzatori.

Mai multe detalii pe www.blog.cupio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.