Cum sa alegi cea mai buna uniforma medicala pentru tine?

Uniformele medicale sunt absolut necesare persoanelor care lucreaza in domeniul medical, indiferent daca acestea isi desfasoara activitatea intr-un spital public sau intr-un cabinet medical privat. Piesele vestimentare au rolul de a proteja atat asistentele si medicii, cat si pacientii, astfel incat toate consultatiile, dar si tratamentele sa fie realizate in conditii propice. Cei care sunt in cautarea unor uniforme antimicrobiene trebuie sa stie care sunt aspectele pe care trebuie sa le aiba in vedere, pentru a lua cea mai buna decizie, iar in randurile urmatoare pot gasi sfaturi pretioase.

Marimea potrivita

Pentru inceput, personalul medical trebuie sa se asigure ca achizitioneaza uniforme in functie de marime. Piesele vestimentare pe care asistentele si medicii le poarta in timpul consultatiilor, dar si in timpul operatiilor, trebuie sa fie confortabile, astfel incat sa ofere celor care le poarta o stare de bine. Alegand uniforme prea mici sau prea mari, cei care lucreaza in domeniul medical pot intampina dificultati in a se concentra foarte bine in momente de maxima importanta, care vizeaza sanatatea pacientilor, iar acest lucru trebuie evitat.

Materiale

Un alt aspect care trebuie luat in considerare inainte de achizitionarea unei uniforme este materialul din care aceasta este realizata. Recomandat este ca piesele vestimentare sa aiba in compozitia lor un mix intre polyester, bumbac si poplin. In general, uniformele care au 65% polyester si 35% bumbac si poplin sunt de calitate, intrucat ofera pielii posibilitatea de a respira foarte usor, chiar si in situatii dificile si, in acelasi timp, ofera personalului medical libertate in miscare. Acestea pot fi comandate foarte usor de pe site-ul http://www.medifashion.ro/, care este specializat in imbracaminte si incaltaminte pentru asistente medicale, dar si pentru doctori.

Alegerea uniformelor, in functie de ramura medicala

Personalul medical trebuie sa tina cont si de ramura medicala in care activeaza. De exemplu, daca medicii generalisti pot alege uniforme uni din punct de vedere cromatic, doctorii care lucreaza cu copii pot alege uniforme medicale Disney, care sa ii atraga pe cei mici. Interactiunea cu tinerele domnisoarele si tinerii cavaleri este foarte importanta, pentru ca acestia trebuie intai sa capete incredere in persoanele care ii trateaza. Folosind uniforme colorate, cu personaje din desenele animate, doctorii si asistentele au deja primul pas asigurat pentru a castiga increderea pacientilor de varste fragede.

Uniforme antimicrobiene | uniforme medicale Disney | medifashion.ro

uniforme antimicrobiene

In functie de anotimp

Nu in ultimul rand, uniformele medicale trebuie alese in functie de sezon. Daca vara, potrivite sunt modelele cu pantaloni lungi si bluze cu maneca scurta, iarna, cand temperaturile sunt mai scazute, medicii si asistentele trebuie sa aleaga uniforme mai groase, care sa le asigure un nivel ideal de confort termic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.